k Offtopicu sry,blbě sem čítal:P k přihlášce: Talenty -OK-až na ty MR talenty,bavil sem se o tom s více balancema,prej to ani ted třeba neni,nevzpomínám si,že by to bylo třeba na toc sezoně i na anth,takže to bych dal do Genesis,jinak OK. Glyphy,ok až na ten wrath,místo toho dej glyph na MF Gemy ok až na dva nebo tři tušim,co máš modrý a ještě k tomu staminu Enchy ok,na rukavky sp,máš přejitováno o tom jsme se bavili Staty-bordel trochu ale tak co,uber hejst,dej crit a uber hit Rotace-Velkej fail,po skončení solar eclipsy i lunar eclipsy si začal točit wrath i starfire a čekal si,že ti procne ta a nebo ta,bohužel to má CD,pořádně si přečti popis talentu a stáhni ten addon co jsem ti poradil a neuděláš chybu.Refresh dotek počas eclipse,někdy to jinak nejde ale tys to dělal pořád :/ ---->4500 na dummy. Trochu mi přišlo,že si na mě koukal jako na lamku co nemá EQ ani progress,maybe to byl jen muj blbej pocit,ale za bala jsem si odehrál už svý léta Promin ale za mě proti,máme balance drujdů dost si myslim.Každopádně ak budeš chtít,můžeš to zkusit jindy
_________________ Put It On From [Propanbutan]: mourne mám poctivě,celá guidla za tím stojí
|