1. Jméno hlavní postavy : Flakes
2. Povolání a Level : Mage 80
3. Talenty : Frost/Arcane
4. Alti : Freedomm 80 Dk unholy/Frost
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? :Ne ale ptal sm se ingame a pro arcane mage by se naslo misto rikal Tyrrion
6. Profese : Eng 465 a Herb 450
7. Předchozí guildy : The preatorians, reborn of legends
8. Zaměření : PvP / PvE ale spise Pve
9. Jak dlouho hraji WoW : Od Tbc
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx 25 / Os 25 / Uld 25/ toc 10 / toc 25 po anuba
11. Popis mého PvE eq : "Mam par pvp doplnku, 5150 gs asi a 2x rele set ...sem ochotny chodit a progressovat raidy abych se zbavil tech pvp veci.
12. Věk : 17
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Tedka mam volno az do zari takze sem na wowku vpodstate kadzy den
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Rad bych se pripojij k dobre pve guilde ktera progressuje nove raidy a pomaha lidem equipit ...spolehlivi hraci a zabavny kolektiv
15. Něco o sobě : Menuju se Michal, bydlim v anglii uz asi 7 let. Hraju football, rugby sem proste normalni typek xD. uz sem svama byl na par raidech myslim v toc 25
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : jsem spolehlivi hrac ..kdyz se nekakam prihlasim tak dojdu .. kdyz nekdo neco bude potrebovat rad pomuzu.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) vyjádřím se >> Vse mam
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: vyjádřím se .. stim to naplno souhlasim...
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: vyjádřím se >> souhlasim
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru) Vse je ready ..jen staci dat ip adresu nebo token xD
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? >> s EpGp sem spokojeny je to jeden s nej loot systemu