Právě je 21 lis 2024, 13:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: přihláša - Rdruid
PříspěvekNapsal: 23 čer 2012, 15:02 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: Aldra,Bakterie
1. Jméno hlavní postavy : Aldra
2. Povolání a Level : Druid 80
3. Talenty : Resto(PVE) , Feral (PVP)
4. Alti : Bakterie-Destro (80)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? :NE ( Myslím ,že dobrý healer vždy najde využití )
6. Profese : Skinning (450), enchanting (450)
7. Předchozí guildy : Reborns of legends, Guardians of faith
8. Zaměření :Obojí
9. Jak dlouho hraji WoW : cca 3 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : mám prochozené všecko kromě togc 25
11. Popis mého PvE eq : Průměrně 230 item lvl. Dohromady mé gs činí 5003 .Není to nejlepší ,ale v dobrém healu mi to nebrání .V případě zájmu postavu ukážu -Amory nefungujou
Jsem schopen přizpůsobit gear na čisté hotkování - v této formě healování mám 2800sp unbuff a mana regen 574 (rejuv ,regrown ,wild grown ) ,nebo kombinovat- zde mám 2600sp ,mana regen 700 (rejuw ,regrown + Nourysh ) . S manou problémy nemám
12. Věk : 16
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Podle povinností - teď nejsou žádné , proto hledám guildu ,abych se o prázdninách nenudil .
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Protože jsem slyšel ,že jste ,co se týče pve , dost kvalitní guilda .Rád bych si zaprogressoval Togc . Myslím ,že Resto druid si najde své místo jak na daily RDF ,tak na 25 man-ech . Jeden z důvodů ,že se sem hlásí taktéž můj parťák na dvojky . Byl rád v guildě ,kde aspoň jednoho človíčka budu znát
15. Něco o sobě : Co se týče koníčků ,tak jsem dosti rozmanitý . Věnuji se hlavně kulturistice , jízdě na kole/downhillové sjezdy ,lukoštrelbě, turistice a dalším podobným aktivitám . Je mi 16 a navštivuji více leté Gymnázium Karviná , kde letos končím nižší nižší gympl a jdu do prváku .
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Myslím ,že jsem spolehlivý a nápomocný hráč , což by někteří členové mohli přivítat .
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Zde zmíněné addony již mám ,kromě Omenu . Jsem schopen doinstalovat
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Doposud jsem nikdy morální problémy v guildách neměl . Už nějakou dobu skládám Toc 10 ,Voa ,Os s worldem a doposud na mě žádná stížnost nebyla .
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Důsledky nedodržení morálky plně chápu
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Ano . Přihlásím se na raidy ,na které mám adekvátní gear . Poud mě ovšem vemete
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: Se systémem rozdělování lootu přes addon EpGp jsem obeznámen

Předmět příspěvku: Re: přihláša - Rdruid
PříspěvekNapsal: 23 čer 2012, 15:39 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: Tangerine, Tanga, Tangacka <> Tangerajn, Tange
momentalne mame 3 stromky, to ci je to vela alebo nie nech zhodnotia offici

+ prihlaska pekna

spamuj /w tangerajn v hre

vyjadrite sa prosim aj ostatni ...
+ nejaky restoman ho moze ceknut, neviem ako sa to tu healuje na twine, kadzopadne ja by som zvolil ine talenty

PříspěvekNapsal: 25 čer 2012, 23:32 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Freelock
Tak myslím že healerov nepotrebujeme keďže nám pribudol karlos a v podobe druidov už vôbec nie ,
aj keď spĺňa čo sa od dobrého druida očakáva bohužiaľ PROTI

PříspěvekNapsal: 25 čer 2012, 23:55 
Fórum Guru
Fórum Guru

in-game nicky: owencrawn , darkkaelynna,tennej,alpovastara
Druidu healu mame dost 3 , ALE halldir hraje co 14dnu (prace) a Xawi je nekde vyjetej (pryc) Veveruska je vecne spitej takze me je to celkem jedno do 2heho raidu by ses vesel nebo na "3ti" togc10 :D NEUTRA*

[DEV]Chipsi
07.07.2012 21:59 dafuq, ja som nikdy shadowmournu nepredal;]

http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... j3bZDRIV2Y

PříspěvekNapsal: 26 čer 2012, 09:31 
Fórum Rytíř
Fórum Rytíř

in-game nicky: Veveruska
o hai, jako resto se teda pokusim vyjádřit i jáá, známý notor (dik ouwne) :-j
ty talenty co sem tak zběžně koukal jsou (asi) dělaný na nourish styl hry předpokládám, ikdyž bych to stejně změnil, takovej living seed bych dal dohajzlu a místo něho bych si dal instantku (dafuq), třeba takhle http://arsenal.twinstar.cz/talent-calc.xml?cid=11&tal=0532002100000000000000000000000000000000000000000000000000230033312531502331050313051 s tim že gear na to bys jel do critu? nevim jak moc je tohle useful na twinu, normální build stavěnej na haste ti taky dovolí improvizovat (http://arsenal.twinstar.cz/talent-calc.xml?cid=11&tal=0532013100300000000000000000000000000000000000000000000000230033312031502331050313051)..
glyphy na takovej spec dobrý ale chyběj ještě 2 minory, což sice není až tak moc důležitý (ty hlavní tam jsou) ale mě to říká že to nebereš až tak vážně - každopádně dokup a noproblema senorita.
co se morální stránky týče tak tušiim že si s náma jeden čas byl i v pretoriánech a jestli tam byly problémy si už nepamatuju (ale zeptám se jinejch mozgů)..
jinak co se týče stromků, tak halldir (kterej taky nemá instantku [ale hlavně že má o 5% větší crit na regr a nurish] troll :D) tu je jak už tu někdo psal jak mu vyjde čas a toho třetího druida sem snad ještě nepotkal :D, takže by se sem klidně mohl další vejít, minimálně na alt raid, a kdyby si se trochu přizpůsobil tak bys to mohl bejt i ty.. jako určitě bych si ho vyzkoušel na nějakým test raidu a po něm bychom se já a i ostatní mohli rozhodnout co s tebou - do tý doby se optám na časy dávno ztracené..

a teď vážně, četl to někdo? :D

PříspěvekNapsal: 26 čer 2012, 10:48 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: Elvensmith, Shila, Tyrrion, Elvenřit xD
Já to četl a měl bys zvážit ústavní léčbu :)) .
Stromek Za test, dobré/aktivní/abstinující healery máme jen 2, Cruel a Gendry :)) . Ne zkrátka každého potenciálně dobrého healera třeba otestovat, do 25 manu bodne.

PříspěvekNapsal: 11 črc 2012, 22:30 
Fórum Akolyta
Fórum Akolyta

in-game nicky: Crackey
´Já jsem Pro, aspon na zkoušku, Veveruska je stejně pořád v lihu a chodí na raid 1x za 3 tejdny
Ať se vyjádři naše CL - Veveruska jestli ho pustíme na Test raid nebo jestli to zamítneme ;)

AGAIN ONLINE

PříspěvekNapsal: 11 črc 2012, 22:48 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: Tangerine, Tanga, Tangacka <> Tangerajn, Tange
neni o com

ZA TEST

tam sa najlepsie ukaze ci to vie

PříspěvekNapsal: 16 črc 2012, 15:29 
Fórum Guru