1. Jméno hlavní postavy : Entrisekk 2. Povolání a Level : Hunter 80 3. Talenty : Marksmanship, ale jsem schopnej zahrat i surv 4. Alti : Entrisepwn - disco priest PVP, sh priest pvp/pve mix itemu 5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : NE (huntera hraju pres 4 roky, muzu nabidnout zkusenosti se vsema raidama, + znam i taktiky na pripadne icc) 6. Profese : full eng + mining, casem predelam na jwc + lw 7. Předchozí guildy : tento hunter je koupeny, ale 2 mesice zpatky jsem tu mel huntera, vyexpeneho guilda Exalted 8. Zaměření : s hunterem pouze pve 9. Jak dlouho hraji WoW : uz od pretbc, 10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : všechny otevřene twin raidy + taktiky znam z offiku na icc 11. Popis mého PvE eq :"eq mixovany s 226, 232, 245 item lvl 12. Věk : červenec 19 let 13. Jak často se věnujes WoWku ? : tak dneska se mi uzavreli znamky ve skole tak snad co nejvice, problem je ze raidy muzu chodit pouze od patku do nedele, ( pres týden mam horší pc, ale na 10 m to stačí) jinak pres vikend neni problem s pc 14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Doporučení od kamarádů, a myslím ze s touhle guildou je nejakej schopnej a nadějnej progress 15. Něco o sobě : Jmenuji se Petr Mrkvička, pochazím z České Lípy, hraju florbal, basket, a uspěšně jsem zvládl 3. ročník střední prumyslovky 16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : mikrofon mam takze se rád zapojuji do diskuze, schopny leaderovat ale i poslouchat 17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: všechno mam, a umim používat
|