1. Jméno hlavní postavy : Danyczz
2. Povolání a Level : Druid 80
3. Talenty : Balance 58/0/13
4. Alti : Danyska pala prot 80 GS 4200
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : Herb (450), InS (450)
7. Předchozí guildy : FTAA
8. Zaměření : PvE
9. Jak dlouho hraji WoW : 3roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : od hc az po togc 10 togc 25 z praxe neznam, ale nastudovane mam, yogga na 25 jsem slozil zatim jen 2x...
11. Popis mého PvE eq : mam 5000GS pve mam tam wrist+ back rele
12. Věk : 17 let
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 2-4 hodin denně
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že je to skvělá guilda a chtěl bych si pořádně zaraidovat
15. Něco o sobě : Jsem ze Sokolova, je mi 17 let.... studuji střední odbornou školu Logistickou v Karlových Varech v dalovicích. Hraju extraligu staršího dorostu v hokeji za Karlovy Vary. Mé koníčky : basket, fotbal, tenis a vše u čeho se zapotim. a samozřejmě wow, u toho se zapotim jen občas
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? :Taktiky ovladam, takze se plně mužu zameřit na dps, nemam problem v toc pouzivat koreny nebo cyclonovat u championů, v g chatu se normalně aktivne zapojuji
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám základní prvky ke hře
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Tak to beru jako samozřejmost.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano, beru na vědomí, s děckama se to hrát fakt nedá
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru)
21. addon EPGP ovládám a chápu