0. Server kde hraju : Twinstar 1. Jméno hlavní postavy : Aiethel 2. Povolání a Level : Hunter 80 3. Talenty : Marksmanship (PvE) /Survival (PvP) 4. Alti : - 5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Na worlde sa písalo, že nábor je otvorený všetkým 6. Profese : Skinning (450),Dragonscale Leatherworking (444)- pracuje sa na dorobení 7. Předchozí guildy : Knight of Czech 8. Zaměření : PvP / PvE 9. Jak dlouho hraji WoW : pol roka 10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : UD10/25 (mimo posledných bossov) , VoA 10/25, ToC 10/25 11. Popis mého PvE eq : Prakticky celý Eq už je PvE, je to cca tých 4650GS (trinkety sú PvP, plus nejaké dva doplnky), viem čo za huntera robiť 12. Věk : skoro 16 13. Jak často se věnujes WoWku ? : Ako je čas, minimálne hodinku tu ale trávim každý deň. Cez víkendy raidujem do 24:00, pracovné dni do 22:00 14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Mám záujem o PvE a to sa nedá bez poriadnej guildy, ktorou Ordo Satanas je, takže môj motív je jasný 15. Něco o sobě : Takže, chodím na gymnázium, plánujem študovať matfyz, mám rád knihy (fantasy, scifi), wow je pre mňa zábava, neberem to smrteľne vážne, ale stavám sa k nemu trochu seriózne, keby ktosi chcel vedieť niečo viac, pýtajte sa, ono sa to o sebe blbo píše 16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Som schopný chodiť pravidelne raidy (zvyknem to nekaziť), pri hre používam mozog ,nemám problém zapájať sa do G chatu, sem tam niečo poradiť 17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: všetko mám 18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: áno 19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: áno 20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: áno 21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu?: mám s EPGP už skúsenosti
|