1. Nick : Zacharael
2. Class : Draenei Mage
3. Mainspec : PVE - Arcane
4. Offspec : PVP - Mage
5. Profesie a skill : Full - JWC / Enchanting
6. Gearscore a Staty : Uvádzam len staty v PVE geare - GS 5283, Spell power - 2608, 33,44 crit. rating., 576 Haste, 526 Hit rating.
7. Screenshoty z hry : neuvádzam
8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ? pokiaľ nie, uveď dôvod, prečo by sme mali mať práve o teba záujem
8. Osobný progress (WOTLK raidy) : všetko
9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia : WOW hrám už pomerne dlho z čias TBC - nie len na tomto realme, na Phobose som cca pol roka, hľadám skôr guildu ktorá ma už niečo odžite a sú ochotný komunikovať medzi sebou, čo by mohla byť práve táto.
10. Alti a ich spec : Nedisponujem žiadnou inou postavou ako je táto, no mám skúsenosti aj s inými classami.
O MNE : Čo tak o mne, spýtajte sa Warloocka v guilde, ten ma pozná asi najlepšie z celého servra, ako vravím niesom tu dlho a s ním som v kontakte v podstate takmer od doexpenia.
11. Vek : 25
12. Ako často hrávam WOW ? : Flexibilne, keď je čas a chuť. Ale, reálne... som tu pomerne často
13. Niečo o mne : Mam skúsenosti s PVE - PVP, som ochotný pomôcť ak niečo treba. Treba ma spoznať
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : Dlhodobé skúsenosti v oblasti PVE. Hlavne starši kolektív
15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : No, neviem. Vymaľujem niekomu byt
. Určite ako DPS do raidov.
16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : Warloock - mala gnómka, taká škaredá.
17. Vyhovujú mi časy raidov ? : Kedy ako, som zamestnaný, študujem popri tom. Mam to flexibilne. Keď sa bude dať, pôjdem.
PODMIENKY PRIJATIA
18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? : Áno
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : Áno
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? : Áno
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné využiť môj offspec ? : Áno
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? : Poznám