1. Jméno hlavní postavy : Protwarrior
2. Povolání a Level : Mage 80
3. Talenty : Arcane/Frost
4. Alti : 0,0.nic
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Nesouhlasí a zájem o mě určitě musíte mít
. Hraju wowko od pozdní vanilly na offi, vždycky sem byl pvečkař a pochybuju, že mě ještě může v tomhle směru hry něco překvapit. Mám zkušenosti s guild managementem, raid leadováním a a tak podobně.
6. Profese : Enchanting 400+, Jewelcrafting 400+
7. Předchozí guildy : Předchozích guild bylo dost a pochybuju, že by mělo smysl je jmenovat
8. Zaměření : PvE
9. Jak dlouho hraji WoW : Hodně let, už sem to přestal počítat.
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Na offi sem zabil všechno až na LK 25HC
11. Popis mého PvE eq : equip, co si budem nalhávat, je žalostnej, včera sem dingnul po týdnu skoro nespaní 80 a hledám guildu, která by mi s equipem trochu ze začátku pomohla. Dělám co můžu ale dneska mi zůstala huba otevřená nad tím, že nemůžu chodit random HC víc jak jednou každej denně
. Nějaký craftěný epixy ještě přibudou
12. Věk : 25
13. Jak často se věnujes WoWku ? : jak kdy, poslední týden a něco kolem 14 hodin denně, ale až doequipuju tak budu online hlavně na raidy.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : jako jediná z top guild který sem checkoval na twinstaru nemáte dole TOGC 25. Tocko mě na offi bavilo a rád si to odprogresuju znova.
15. Něco o sobě : Jsem totální flegmatik. Na TS mě nikdy neuslyšíte řvát, nadávat ani se vztekat
. Jinak studuju a učím při škole.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : O Wowku toho vím hodně. Ve wotlk sem měl na 80 snad všechny classy kromě shamana, všechno sem zabil, všude sem byl
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) vyjádřím se - mikrofon mám addony seženu.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: tak přísahám
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: beru na vědomí
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: tak přísahám
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? : budu připraven, budu vědět, budu chápat a schopen používat .