1. Nick : Gifoo
2. Class : Mage
3. Mainspec : Arcane
4. Offspec : Frost
5. Profesie a skill : Ench a Tail oba 450 skill
6. Gearscore a Staty : Gearscore - 4,8k; Spell power 2382, Haste 381, Crit 38,02% , Hit 304
7. Screenshoty z hry :
http://i440.photobucket.com/albums/qq12 ... 2e09f6.jpg (v raidoch nefotim sry
)
8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ? je tam nabor vsetkych class, a na otazku preco prave mna - ja myslim, ze som v pohode hrac, v minulosti som sa toho naucil dost vela, ako sa spravat a ako nie. Tochto maga mam 3 dni, nedavno som si ho kupil v aukcii - davnejsie som hraval na Narniase, zo zaciatku Assa rogunu potom som presiel na Ele Shamana - v oboch som bol top na Narniase (nepohrdam sa). Mage sa mi v poslednej dobe zapacil, tak som vyexpil na Arese u alikov - katastrofa tie bg, predal osm v aukcii char a presiel na hordu, potom som sa kukol, ze je jeden mage za dobru cenu s eq, tka preco nie, kupil osm si ho. Theorycrafty ovladam, ak my poviete, ze mam maly dmg - OK obetujem 4 hodiny na training dummy, aby sa low dmg v buducnosti neopakoval. I ked Arcane mageovy vela therocraftu nie je, ale tak predsa sa zide vymaxovat vsetko co sa len da.
8. Osobný progress (WOTLK raidy) : Naxx 10/25 full, ULD 10/25 full aj s HM + Algalon 10/25, ToC - iba 4 bossoch som bol, potom som si dal pauzu od wowka na 8 mesiacov.
9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia : Na Twine ziadne, na Narniase som bol v naj ali guilde Vir Aternum - bohuzial sme vzdy boli Real Second
, horda mala lepsiu guildu. Trosku sme sa pohadali, ale hlavny dovod bol, ze ma wowko omrzelo po 2 aj pol rokoch nosntop hrania.
10. Alti a ich spec : Nemam.
O MNE :
11. Vek : 18
12. Ako často hrávam WOW ? : Ako mi to cas dovoli a podla chuti, teraz som online kazdy den, ale kedze je skuskove tak studium mi to obmedzi, ale tak na raidy to efekt nebude mat (dufam - zalezi podla uspesnosti na skuskach)
13. Niečo o mne : Volam sa David Jambor. Pochadzam z Velkeho Krtisa. Pocas skoly som v Bratislave. Som studentom Univerzity Komenskeho v Bratislave - Fakulta matematiky,fyziky a informatiky - odbor Informatika 1.rocnik.
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : Vyzerate ako v pohode guilda, nepoznam od vas hracov, ale tak videl osm vas v BG.
15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : 90% som kludny clovek, tych 10% je vybitie stresu zo skoly
, Vacsinou sa snazim byt v topke dmg metru, takze rozhodne dps.
16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : Nikoho.
17. Vyhovujú mi časy raidov ? : Ano
PODMIENKY PRIJATIA :
18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? : Ano
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : Ano
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? : Ano
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? : Ano
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? : Ano
Pokial chcete niečo dodať, dopíšte to sem : Ja tuto hru hram pre zabavu a zbavenia sa zbytocneho casu. Nie vzdy som dostupny na raidoch, no-lifenie ma uz prestalo bavit.