1. Nick : Taria
2. Class : Priest
3. Mainspec : Holy
4. Offspec : Shadow
5. Profesie a skill : jwc 450/ ench 450
6. Gearscore a Staty : kolem 5k +- MR-762 BH-2833 spirit 1125
7. Screenshoty z hry : bohůžel nemám nic aktuálního jen starší
http://www.sendspace.com/file/9nf19m8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ? pokiaľ nie, uveď dôvod, prečo by sme mali mať práve o teba záujem
8. Osobný progress (WOTLK raidy) : UD 25-10 all clear + all hm Togc 10 4/5 Toc 25 all clear togc 25 jsem nestihl v bejvalé gildě udejít
9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia : Exalted důvod? kick dělší neaktivitě
10. Alti a ich spec : Druid / resto
O MNE :
11. Vek :23
12. Ako často hrávam WOW ?
odle toho jak čas a práce dovolí a hlavně dojdu na raidy když nejsem v práci
13. Niečo o mne : No jak jsem napsal je mi 23 let bydlím v Českém Krumlově což je pivní město a napovídá to i o mém zaměstnání což je číšník v 5* Hotelu myslím si že to město budete někteří určitě dobře znám proto že vás sem jezdí mraky na vodu mno jinak poslouchám převážně rock ale líbí se mi od všecho všechno kořalky nepiju jen pivo a to je Kozel 10 nebo Plzen 12 a jako každý heterosexual líbí se mi ženy a to je tak na začátek asi vše no těším se na další spolupráci tedy aspon v ní doufám přeji zatím hezký den s Pozdravem Taria...
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : Protože jste kvalitní gilda co de krok s progresem
15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : Můj přinos bude moje společnost a samozřejmě můj heal ...
16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : zatím nikoho zvláš dobře.
17. Vyhovujú mi časy raidov ? :
PODMIENKY PRIJATIA :
18. Budem mať na testraid pripravený EPGP/EPGP loot master addon, Teamspeak+Mikrofón? : stím adonem nemám zatím skušenosti ale nemám problém se přizpůsobit ... Microfon je funkční a mám vše potřebné komunikační programy
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : samozřejmě že ano
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? :ano PANE!
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? :ano PANE!
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom EPGP ? :ANO!