1. Jméno hlavní postavy : Creaft
2. Povolání a Level : Priest 80 lvl
3. Talenty : Holy / Disc PvP
4. Alti : nemám
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano, souhlasí
6. Profese : ENCH 450, Tail rozjíždím 320
7. Předchozí guildy : ---
8. Zaměření : Obojí, ale přednostně pve
9. Jak dlouho hraji WoW : 4 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : All wotlk instance clear
11. Popis mého PvE eq : 5155Gs, něco maličko PvP(weap, off)
http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Phobos&n=Creaft12. Věk : 17 let
13. Jak často se věnujes WoWku ? : +-3 hodinky, musím se učit taky někdy
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Guilda se zkušenným vedením, pekným progressem a mám chuť začít konečně progressovat s guildou a něčeho dosáhnout
15. Něco o sobě : Takže bydlím v Plzni, je mi 17 let a chodím na elektroškolu. Jsem snad kamarádskej, ale pvpčko mně dokáže dost naštvat, takže musím polykat prášky
:) Priesta hraju celkem 1 rok, spíše jsem se do pve zaměřoval vždy do Disca, ale přestalo mně bavit samí bublinování;)
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Když mám čas a nemusím se učit, jak se brzy stane zvykem mám dosti času, takže bych mohl bejt nápomocný svojí aktivitou, znalostí taktik a tvrdým healováním
I LOVE PRIEST
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Všechno mám a všechno využívám
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Není problém
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Yes, sir !
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: TS i mikrofon mám, není problém
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: EPGP znám a není problém používat
Toť asi vše
Díkys Creaft