O POSTAVE :
1. Nick : Tibča
2. Class : Dwarf Hunter
3. Mainspec : Marksman
4. Offspec : Marksman (spíše PVP), ale uvažuju předělat na PVE survival
5. Profesie a skill : Jwc/eng (full 450)
6. Gearscore a Staty : Kvalita gearu, Full toc 25, togc 10 a kuše s togc 25, Krom trinketů, greatness, mirror of truth,
Staty:AP 5638 (s aspectem), 48,52% crit, 271 Hit, 499 Armor pene,
7. Screenshoty z hry :http://www.ulozto.cz/xVB7egG/wowscrnshot-020313-184043-jpg, Zde screen bohužel jen z voa 25, jinačí jsem nestihl udělat, Pro info, teď mam namakrované i aspecty, kdyz budu chtit pri bosovi rychle zmenit, dále vytáhnutý raid ci jen tanky abych mohl nastřelovat na vice tanku, a v neposlední řade mam podstatne menší recount , tento by vytáhly aby na screenu bylo videt, dmg.
8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ? Tak v kazdé guildě mají hunterů dost jak kvalitních tak nekvalitních, i zde je také nábor uzavřen ale za pokus nic nedám
8. Osobný progress (WOTLK raidy) : všechny, krom togc 25 tam mam 2/5 down
9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia : Dragon balls, neschopnost slozit togc 25, lidi moc failujou, nesoustredenost na raidech
10. Alti a ich spec : uff tady se trosku rozepíšu
, Tibike(paladin, holy,prot,retri), Druid(resto,bala), achievement(arcane), Anet (ele, resto-ale je 65 lvl
) jinak predchozí alti (3) jsou na 80 lvl a prumerně mají 4800+- gs
O MNE :
11. Vek : 20
12. Ako často hrávam WOW ? : 4 roky
13. Niečo o mne : Jmenuju se Tibor, letos maturuju, hraju zavodne fotbal, jsem nekonfliktni clovek, rad si vyslechnu rady druhych lidi
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : Protoze na serveru kvalita Guild co se tyce PVE zacina klesat, kazdy sice sklada toc 25, ale kdyz pride na radu grand tak, zacina byt tezka prekazka, a zde se ukazuje jak lidi neznaji class
, chtel byh byt v guilde kde lidé svoji class ovladaji
15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : nekonfliktní clovek co se rekne uděla
samozrejme vzato jenom na wow ne v realu
16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : Ressanku, rayzoora (pokud je jeste u vas) a inx
17. Vyhovujú mi časy raidov ? : co jsem se díval tak celkem i ano, v tu sobotu urcite pokud mě to přitelkyne dovoli tak tam budu ale nebude problem
, bohužel problem je s nedělí kdy jsem bohužel v praci
PODMIENKY PRIJATIA :
18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? : Mam vše pripravene
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : Souhlasim, jenom blazen by jsi kazil reputaci do nově přichozi guildy
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? : ano toho jsem si vědom, nepatrim mezi lidi co dělají p*****ny
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? : Tak jistě na survivalovi je i neni rotace jak nekteri hunteri rikaji pokud bude potreba muzu talenty prehodit
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? : ano s timto systemem jsem se seznamil jiz u TFC
Pokial chcete niečo dodať, dopíšte to sem : Chtěl bych dodat jen, ze ac se vedeni rozhodne jakkoliv snad se rozhodne posle svého uvažení
díky mejte se ahoj