1. Jméno hlavní postavy : Lutys
2. Povolání a Level : Shaman 80
3. Talenty : Cement/resto
4. Alti : altov nemam
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano dnes mi napisal Cuci ze si mam napisat prihlasku
7. Předchozí guildy : Cerna ruka , Cosmetic Wipes
8. Zaměření : PVE ak je nuda tak PVP
9. Jak dlouho hraji WoW : 3,5 roka
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : na vsetky otvorene raidy taktiky poznam
mam zasebou aj insanitu na 25
11. Popis mého PvE eq : PVE eq mam 5520 (cement) a 5401 (resto)
12. Věk : 17
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 5 hodin denne
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : do Orda sa hlasim kvoli popularite
15. Něco o sobě : vek 17 , chodim zatial na strednu skolu dufam ze bude aj vyskoa
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : dufam ze schopny dmg v pripade nudze aj heal
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: mikrak mam zapojeny stale to iste aj addony su zapate napr. GC , DBM , ...
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: ano ostudu robit jednoznacne nebudem
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: je mi to na 100% jasne
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: setko ma pripojene uz teraz
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: EPGP neni problem stiahnut ak by bolo treba kludne aj iny addon
Tak zatial dakujem