0. Nick: Elementaris
1. Level: 80
2. Zameranie (PvP/PvE): hraju aktivne PVP i PVE a myslim ze ani jedno mi nedela problemy
3. Class: warrior
4. Jaké mám zkušenosti s touto class?: za warriora hraju aktivne jiz 3 roky hlavne PVE fury a PVP arms + sem se ted zameril na protect abych ho doskillil a byl na tom prinejmensim stejne jako s fury a myslim si ze oproti ostatnim classam neni warrior takova nuda
5. ano koukal sem a berete vsechno tak budu doufat ze vemete i me
6. profese : moje profese jsou JWC 450 a Minning 450 ale dodelal sem 80paladina na kterem mam minning takze premyslim ze si na warriorvy udelam BS kvuli diram do rukavic a wristu.
7. Talenty: talenty sou u me zvlastni vec jako warr sirokou skalu moznosti hrani od protu pve fury pve az po pvp arms a jelikoz me bavi vsecky 3 tak talenty dost stridam i podle potreby... inac mam main FURY a off arms/prot, jak rikam zalezi na domluwe
8. Staty: na moje staty je mozno se kouknout na armory ale nebude nic platne pac jak sem rikal talenty dost menim snazim se svoji postavu vyuzivat na plno ) samozrejme jako warrior gemuju STR na ARP moc neverim :/
8. Zkušenosti v dungoch: full clear UD az na algalona 10 i 25.. VOA NAXX TOC OS EOE 10/25 clear
9. Jak dlouho hraješ WoW: wow hraju asi 6 let mel sem mezitim hodne pauz postupne sem se k tomu vracel az sem u toho zustal zacinal sem este na classic tbc me ze zacatku moc nezaujlo ale preci jen sem ho nakonec hral a WOTLK sem zacal hrat az tady na TS
10. Popis mého PvE eq : takze gear mam poskladanej nejlip jak sem zatim mohl spousta veci neni 100%na warra ale i s tim co mam na sobe dokazu udeat peknej srumec bohuzel mi z neznameho duvodu zmizel mec z Vezaxe 25man HM a z XT10 hm takze pouziwam Rele axe + mec z xT10hm kterej sem si musel znova nafarmit :///
11. Předchozí guildy : tenkrat u hordy sem byl v Immortal outlaws a u aliance v Endless agony. Důvod odchodu z předcházející guildy: z IO sem odesel kvuli zmene frakce na alianci a z EA po vzajemne domluwe s Fallem pac sem byl neaktivni hrac sem leavl aby me nemuseli kick byl jsem tam da se rict navic mrzelo me to protoze chodit s nema raidy byla celkem zabava a melo to uroven
12. Věk: je mi 20 let
13. wowku se venuju jak je to jde, stavim si barak chodim do prace mam pritelkyni a stejne mi nedela problem si najit cas ze u toho muzu sedet treba celej den.
14. a taky neco o me
: menuju se David je mi 20 let sem mladej pubertak kochajici se krasou zen, mam rad adrenalin, zabavu, sport (nejvic asi auta a nejlepe BMW paaac sam jedno mam -.- ) mam smysl pro humor miluju kdyz si z nekoho muzu vystrelit nesnasim emocionalni vylevy sem extrovert tak trosku cholerik studuju Mechatroniku, prividelavam si jako sadrokartonar a zastavam se nazoru ze WOW je jen hra navic ma mted eclkem dost casu na to abych se venoval hre a chtel bych se ji venovat tak trosku na urovni a prave guilda Ordo Satanas by mi v tom mohla pomoct.
15. ano vsechyn addony az na GC mam a i vcetne mikrofonu takze muzu byt ON AIR
16. jasne ze prijmam pravidla slusneho chowani to ani nemusi byt pravidlo tak by to melo byt furt a vsude
a jak sem psal nejsem zadny decko co ma emocionalni vylevy nebo si potrebuje neco dokazowat
17. sem plne obeznamen s tim ze kdyz se budu chwoat jako s pardonem Ko*ot tak dostanu kick, tak uz to chodi
18. TS3 mam v PC porad takze sem opravdu rdy na cokoli
a kdybych neco nechapal tak se zeptam preci jen Lina huba hole nestesti
19. ano EPGP mam a znam uz sem s tim nekolikrat pracoval jedna se o njakou tu prioritu
a kdybych nevedel tak se informuju
20. a trosu sem zapomnel na alty
mam 80druida resto bala a 80paladina retri holy
Tak at uz me vemete nebo ne dekuju za vas cas ktery ste venovali cteni me prihlasky, je asi trosku jina nez byste si predstavovali ale takhle vam aspon muzu ukazat svoji creativitu
GL HF