1. Jméno hlavní postavy : Magnuss
2. Povolání a Level : Druid 80 lvl
3. Talenty : Resto / feral dmg
4. Alti : nick : Maggnus - Paladin lvl 71
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Oprava sekol som sa s Anthoriou tam mate vsetky class nabor, no aj tak za skúšku to stojí možno do budúcna. Ďik
6. Profese : Enchanting / Jewelcrafting
7. Předchozí guildy : Legion of Aliance (sme prešli z končiaceho serveru CzechWow), Crusaders of Faith a Cerná Ruka (začiatky na Twinstare, predaj a kúpa postavy, nebol som u nich dlho) Crusaders of Dawn - aktuálna guilda.
8. Zaměření : PVE momentálne, PVP eq v banke možno časom oprášim pre spestrenie hry
9. Jak dlouho hraji WoW : World of Warcraft hrám zhruba 3 roky, 2 roky na CzechWow a teraz v máji to bol rok na Twinstare.
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Zkúsenosti na dobrej úrovni, Onyx 10/25 mam za sebou, Toc 10/25 cele, Togc 10 cele, Togc 25 2/3 nemal som možnosť sa prepracovať ďalej kedže som TOGC 25 bol s worldom ako guilda na to nemáme.
11. Popis mého PvE eq : Resto eq má GS 5160, set 245 ilvl back a finger by to chcelo vymenit sú totiž 219, Feral je taky mix od 219 do 245 ilvl.
Snáď tie odkazy pôjdu :
http://imageshack.us/photo/my-images/22 ... 52637.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/85 ... 52535.jpg/12. Věk : 22 year old
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Každý deň minimálne 3 hodiny, záleži od pracovnej zemny(ranná poobednajšia) cez víkend 5 - 8 hodín.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? Vzhľadom k tomu, že moja súčasná guilda stagnuje dlhšiu dobu som sa rozhodol o zmenu a zvýšiť úroveň hry a prečo Vy? ,. myslím, že tie dva alebo tri raidy ktoré som s Vami obsolvoval ma nejako presviedčajú to u Vás skusiť .
15. Něco o sobě : Nerád o sebe rozprávam, korene siahajú na Ukrajinu, šialený východniar
ale nie myslím, že výchovu mám dobrú, viem čo sa sluší, rád srandujem...baví ma posilka, práca, hudba, disco a Wowko
a to aj stačí.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Aktívnosť na raidy(ak by nastala zmena v práci budem sa snažiť vopred ohlásiť) , ench a jwc pre hráčov guildy, rád si pokecám na mumble / team speak, guild chat samozrejmosť minimálne pozdrav.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) : Dbm a Teamspeak mám, ďalšie si zaobstarám v prípade záujmu z Vašej strany.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Príjmam.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Budem mať na pamäti.
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Po vypĺnení prihlášky sa do toho pustím.
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: Do teraz sme šli cez DKP, niećo na tento spôsob no radšej si to preštudujem to EPGP.
Ďakujem
S pozdravom Magnuss