0. Server kde hraju : Twinstar
1. Jméno hlavní postavy : Jinx2. Povolání a Level : Paladin lvl80
3. Talenty : main Prot, off Retri, časom by som ale asi radšej main retri
4. Alti : Lenka 80lvl demo lock,
Gemdriel 80lvl MM hunter - moc ich ale nehrávam, slúžia skôr na profky
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : ak som si všimol tak asi nie, no neviem pre ktorý server to platí
na Twine niekto od Vás spamoval že beriete "vše"
6. Profese : Mining + JWC(400)
7. Předchozí guildy : No predtým čo som hrával na twine som bol v Unique, teraz keď som sa zase vrátil tak zatiaľ žiadna nebola.
8. Zaměření : čisto PVE, PVP ma nebaví absolútne, toho mi stačilo na tbc
9. Jak dlouho hraji WoW : no žiaľ nezapísal som si do denníčka kedy to presne bolo
ale hrám to už od patchu 1.0.6 tuším ,takže dáky ten rok to už bude
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : na Twine zatial len ToC10 5/5 ToC25 4/5, UD10/25 ToGC10/25 som ešte nebol, ak sa ráta aj progres z Anthorie tak tam všetko clear, od Instanity až po LK
11. Popis mého PvE eq : Prot 4644gs, Retri 4618gs,
Armory12. Věk : 23
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Na hodiny Vám to presne nepoviem, záleží to väčšinou od okolností typu priateľka, práca a neviem čo ešte
ale tak chvíľku si nájdem asi každý deň
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Pretože hľadám pohodovú guildu schopných luďí, z ktorými si človek bude môcť odbehnúť rýchlo toc10/togc10 pretože viem že to už majú odbehané xyz krát. Ďalší dôvod je asi že už aj na Anthorii ste patrili/ patríte ( momentálnu situáciu netuším
) medzi TOP gildy.
15. Něco o sobě : Neviem kde by som začal
ale asi tak že v mojom rebríčku priorít je moja priateľka numero UNO a potom zvyšok (priateľka>práca>zvyšok, momentálne pred ten zvyšok by som ešte autoškolu ale tak to je detail
, ďalej.. pracujem v troj zmennej prevádzke ako operátor výroby( čoho už nie je podstatne
) preto na wow už nemám toľko času ako kedysi
čo sa WoW týka tak to berem ako hru, nie život, aj keď pravda že za tie roky čo to už hrám mi to pekne mrví na mozog
ale na cata som si povedal že už prestanem. Preto hľadám len guild/partu ľudi z ktorými si hru budem mocť vychutnať. a aby som to uviedol na pravú mieru, nehľadám guilu kde sa budem len eqvipovať alebo čo, 25many ma až tak moc nelákaju, aj ked toc25 je rychlovečka
Nechcem nikoho nahradzovať ani nič podobné, chcem byť len v dobrom kolektíve kde keď bude treba a budem môcť pomôcť tak pomôžem
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : no do budúcna nevidím tak neviem povedať
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) : Všetko potrebné mám, mic tiež( rozprávať ma tiež naučili
)
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Som melancholik alebo ako by som to ja povedal "mvp"
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Zákon je zákon
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: No problema
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: no snáď áno