Pokecali sme trosku v hre, a zhodnotim moje zistenia :
skusenosti s raidmi : TOGC25 full clear +
-Talenty : Typicky build na Aura mastery, ako pouzivam i ja
-Expertise a hit : hitu mas strasne vela (cez 300) a expertise aj s glyphom malo, ale mas cez 20, teda staci opasok z 25(hc) , ale videl som aj horsich. Co je pozitivne, o tychto nedostatkoch si vedel a sam si ma na ne upozornil.
-Gear : konkurencie schopny aj do TOGC25, chce to este upravit celkovy itembuild, aby sa dali vytiahnut z gearu co najlepsie staty, o tom sa ale este porozpravame. Co ma potesilo, bol DV hc
-Rotacia : pri viacerych targetoch a v ICC sezone s T10 prvym setbonusom by bola spravna, ale na single target ZLE.
( dali sme si fight na dummy a po 500k dmg si za mnou zaostal o 100k dmg ) co je priepastny rozdiel !!!
Po tomto som ho upozornil o zlej priorite spellov, a upovedomil som ho, co sa kedy oplati viac. Rychlo sa prisposobil a chyby sa snazil odstranit. Chce to este zautomatizovat, aby si mohol pozornost sustredit na dianie v raide
CELKOVY DOJEM mam dobry, takze mas u mna
ZELENUDnes si este ingame pokecame. Co sa tyka testraidu, pisal mi ze v sobotu pride neskoro, ale mohol by prist na ToGC25. Dopisem dnes este, ze co a ako.