O POSTAVE :
1. Nick : Macbeth
2. Class : Mage
3. Mainspec : Frostfire bold dps
4. Offspec : -
5. Profesie a skill : FULL JWC a Mining
6. Gearscore a Staty : 4801 GS, 2268 Spell power, 10,25% Haste, 43% Crit, 12% Hit
7. Screenshoty z hry : Bohužial na servery som nový, čiže nič takéto nemám...
8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ?
Nesúvisí, ale mali by ste ma zobrať kvôli mojim skúsenostiam s mágom a s instanciami ako TOGC a ICC (offi+anthoria), na anthorii som mal mága Cressida, možno niekto poznáte
8. Osobný progress (WOTLK raidy) : full clear
9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia : --
10. Alti a ich spec : --
O MNE :
11. Vek : 18
12. Ako často hrávam WOW ? : denne..
13. Niečo o mne : Volám sa Lukáš. Som študent gymnázia, mám 18 rokov a som z Martina
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : hľadám guildu, ktorá už má čo to odprogressované, má skúsených členov a ide im to tu dobre
15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : DPS DPS DPS a skill
16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : možno niekoho z anthorie ale ťažko povedať..
17. Vyhovujú mi časy raidov ? : áno
PODMIENKY PRIJATIA :
18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? : Oboje
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : samozrejme
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? : samozrejme
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? : nemám offspec čiže...
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? : Samozrejme
Pokial chcete niečo dodať, dopíšte to sem : Možno môj eq nie je na moc dobrej úrovni ale to nie je nič čo by sa dalo zmeniť za pár týždňou. Chcem aby ste mi dali šancu a uvidíte, nebudete banovať.