1. Jméno hlavní postavy : Moki
2. Jména altů : Tronix,Golliath (horda)
3. Povolání a Level : Warrior 80
4. Talenty : Fury / Protection
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : Blacksmithing (450), Mining (450)
7. Předchozí guildy : Som prekonvertovaný alík (hate me haters ^^ ) , bol som v guilde Horde Legion
8. Zaměření : Už len striktne PvE
9. Jak dlouho hraji WoW : 4 roky bez pauzy
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Začal som hrať na Anthorii , hral som za hordu do doby naxx 25 , potom som sa na rok spakoval na Twinstar , prednedávnom som sa znovu vrátil na Anthoriu. Na twine som sa dostal len po naxx keďže tam nič nie je otvorené. Tu na Anthorii som už prebehol ToC a UD 10man. Taktiky som si predtým aj študoval na youtube.
11. Link na armory : myslím že armory je momentálne nefunkčné , predvediem sa ingame
12. Věk : 20
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Som online každý deň , vačšinou od rána do rána.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Tak v prvom rade ma zaujal názov guildy. Ďalej sa mi páči že ste rozlahlá guilda, čiže slabá účasť na raidoch u vás asi nehrozí
A prvoradá bola ochota ľudí od vás mi pomocť. Ochotne odpovedali na moje otázky, čo sa mi veľmi rátalo ako pozitívum. Mám rád serióznosť
15. Něco o sobě : Tak volám sa Martin , študujem na VŠ pedagogiku, mám rád zvieratá , ženské (hlavne keď majú rady aj ony mňa), mám rád MCdonald , čínu , nešportujem (nechcem sa zraniť
), som za každú srandu , ako ingame, tak v reále.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Tak začnem sa trošku chváliť
Ale nie , tak som priemerne komunikatívny človek ktorý, čo sa týka PvE vie poslúchať na slovo. Svoju classu som hral vo vśetkých prevedeniach takźe ju poznám myslím si na 99%. Prínos do guildy? Tak určite v snáď kvalitnom dps. Som achiev hunter a preferujem nočný farm nolife farming surovín, takže guild banku časom v značnej miere zaplním z vlastných zdojov
Takže ma možte brať aj ako ekonomický prírastok.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Všetky uvedené veci mám, plne funkčné.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Myslím si že z detských čias som vonku a dokážem sa správať primerane svojmu veku v každej situácii.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Beriem na vedomie v celej výške platnosti.
20. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: Ako som už spomenul, addony + komunikačné softy mám , vypočujem inštrukcie a nastavím čo treba
Ešte taký moj osobný dodatok. V prípade pozitívneho, ale aj negatívneho vyjadrenia vopred ďakujem za to úsilie prečítať si kus z mojho wowkáčskeho "ja"