1. Jméno hlavní postavy : Daive
2. Jména altů : nemam
3. Povolání a Level : Paladin 80
4. Talenty : retri 4967gs pve eq az na wrist
5. Profese : jwl (450), min (450)
6. Předchozí guildy : Legends of Darkdemon,Night Nolifers
7. Zaměření : / PvE /
8. Jak dlouho hraji WoW : 3 roky
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : no uz som bol vsetky dungy ale nepoznam vsetkych bossov v ud
10. Link na armory :http://anthoria.wowarmory.sk/char/daive#char
11. Věk :18
12. Jak často se věnujes WoWku ? : (4-5 hodin za každý den) priblizne niekedy aj viac
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : (Chtěl bych být v Ordo satanas hlavne preto že sa mi nechce chodit raidy lfg)
14. Něco o sobě :studujem elektrinu a cakaju ma maturity tak by som mal wow obmedzit ale nedari sa mi vtom
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : no hlavne slusne dmg
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) vyjádřím se
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru)
SUHLASIM s PODMIENKAMI