1. Jméno hlavní postavy : drako
2. Jména altů : dzydzi
3. Povolání a Level : Warlock 80
4. Talenty : Prim. spec destructions off. destro/demonology
5. Profese : Tailoring,enchanting
6. Předchozí guildy : chol
7. Zaměření : PVE
8. Jak dlouho hraji WoW : hram tak 2roky
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) :HM Ulduar 25/10 naxxramas 25/10 taky uz tearz chodim toc a tak...
10. Link na armory : nejde
ale mozte kuk v hre mam 4679gs uz mozno aj viac
11. Věk : 14 budem mat 15 ale viem nebduete ma brat kuli veku..
12. Jak často se věnujes WoWku ? : celkem dost aby bych na kazdy hlavny raid
popripade na dalsi kvalitni
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : (Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že.... mam rad par ludi stade cme si konecne dobre zaraidovat po case....
14. cel by som vam neco napisat bude to v 20.
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? :
budem sa snazit..
16. pisal som s dakimi vasimi ludmi a boli by podaktroi aj pro aj ne takze... fakt by som cle 1 sancu dostat
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: aaano
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: aaano
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: vyjádřím se yes dakujem
20. neverte ci verte ale priznam sa bol som an 70 v ordo satanas ma zobral antigonus dobry clovek... ale mi ukradli po 2 tyznoch acc nwm ako zistili heslo a nick... ale... vikradli mi celu banku setko vihodili... co bolo dost smutne... a este nakonec co mi setko zhorsili bolo ze mi leavli najlepsiu guildu Ordo satanas verte ci neverte ale podaktori otom vedia mam dakich svetkov ale necem to rozoberat... velmi cel by som dostat 1 poslednu aka len je sanca keby ste sa zlutovali an tu jednu... ( tu prihlasku co davali nebol som to ja niekto mi ce zrolovat celu postavu...) pre info co si pisal nymfos dakujem za pozornost
21: ja sa priznam som aba no ale spravam sa podla mna a daktorich dobre dakujem aspon tu 1 sancu pls