ja neviem... citit ze dotycny je skill, ale povaha sa mi nezda. na TSko mam znacne rozdielny nazor, sem tam sa stane ze v raide stojis chrbtom k nejakej novo vzniknutej udalosti a pokial nemas kolo seba 4 monitory kazde z ideho uhla pohladu na svoj char tak to proste nezaregistrujes.
priklad: ulduar, boss XT-cosi jak vypusta tych malych scrapbotov ci jak sa volaju, co ho healuju. pusta ich dost random, a uz par krat sa mi stalo ze niekto zakrical ze idu zo strany ktoru som hold nevidela, tak som ich bezala chytit totemom nech ich mozu ostatny uplosakovat.
dalsia vec, u nas v G sa nebere TS iba ako nutnost pri raidoch, kopa ludi spolu keca, vytvara a prehlbuje priatelske vztahy medzi sebou, cim su raidy zabavnejsie pohodovejsie a ludia nestratia chut ani po par wipoch, lebo vedia ze maju v raide par ludi-kamaratov aj kvoli ktorym neleavnu. predsa len, banda zavislakov ktora travi na wowe podstatnu cast dna, chce poznat a mat drobne vztahy s ludmi, s ktorymi tam je
dalej, alti. pokial viem VZDY ked niekto nenapisal do prihlasky nazvy altov tak NEBOL prijaty. nechapem, mas sa za co hanbit ked nechces uviest altov? mas polku charov zabanovanych alebo kde je problem? ak mas byt u nas v guilde a chces tak reprezentovat tak mame prave vediet s kym mame tu cest, nie?
pokial neuvedie mena altov a odmieta TS ako podmienku prijatia som za
NIE