1. Jméno hlavní postavy : Knooth
2. Povolání a Level : Death Knight 80
3. Talenty : Frost (dmg)/ blood (tank)
4. Alti : Eagleforce 78, rogue, zatial combat/sub (planujem assa), +este niekolko dalsich twinkov a rozexpenych charov na low lvloch.
5. Ak myslite na hlavnej stranke fora, tak tam to nebolo. Ale po prezreti fora som zistil ze hladate aj dk a taktiez som dostal typ ingame ze hladate jedno a tak som nevahal, a zacal som pisat.
6. Profesie : min (450), eng (450)+ alt s min+jwc (zatial 450, 437)
7. Předchozí guildy : Lorem Vanatorum- Guilda bez buducnosti
8. Zameranie : Hlavne pve pvp len vo volnom case+ odohravanie.
9. Jak dlouho hraji WoW : Wowko uz hram 6-7 rokov, zacal som s nim este na prebc a po niekolkych pauzach ma to stale bavi.
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Mam progressnute vsetky raidy aj dungy ale icc som sa s guildou daleko nedostal, tj. hlavne teoreticky (Ingame po 5. bossa).
11. Hram pve aj pvp. Mam pve dps 5615gs a za tanka len 5370 (+chybaju all doplnky). Pvp je u mna v podstate mix pvp aj pve itemov ktore mi dokopy daju 5654gs.
12. Věk : 17
13. Wowku sa venujem skoro kazdy den, stale ked som na pc vzdy odohram minimalne rhc+ daily. Niekedy pridem zo skoly a som tu do vecera, hlavne ked je treba. Po prihlaseni do gc to povazujem za povinnost byt tu.
14. Do OS sa hlasim, pretoze poznam tuto guildu uz dlhsi cas a mam dobre skusenosti ze su tu kvalitni hraci. A rad by som joinol hlavne preto, ze mam zaujem progressovat cele icc a nie wipovat na trashi.
15. Něco o sobě : Tak ako som uz povedal mam 17 rokov, volam sa Adrian a chodim na Gymnazium P.J. Safarika v Roznave. Predpokladam ze mam zmysel pre humor
a rychle zapadnem do kolektivu (hadam sa mi to podari tak isto aj u Vas, ked ma vezmete).
16. Som pve hrac, mam dlhorocne skusenosti s wowkom, raidy uprednostnujem hlavne s guildou, mam skusenosti so staranim sa o gb, prispievam do nej, professie mam a jasne ze do guildy pojdu len za suroviny. Som celkom komunikativny, cize guild chatu sa celkom venujem.
17. Mam vsetky potrebne addony a doplnky ako TS3, EPGP, DBM, GC.
18. Nemam preco robit guilde napriek, spravat sa viem a rozhodne sa nespravam ako male decko.
19. Chapem to a je to celkom normalne a pochopitelne.
20. Ako som uz povedal tieto addony uz davno mam.
21. EPGP: Chapem prioritu, myslim si ze je to fajn a mam precitane co to obnasa (rozhoduje leader, nehadat sa)
22. Praktická zkouška adepta na přijetí: Mam precitane a v stredu tu budem o 18:00 na to icc.