1. Jméno hlavní postavy : FRFEL 2. Povolání a Level : warlock 80 3. Talenty : hybrid, demo 4. Alti : nehraju za ně 5. Profese : Herbalism, Tailoring (449) neskilluju vydělávám herbalism 6. Předchozí guildy : Horneys, Concillium Tirisfal, CHC 7. Zaměření : hlavně PVE 8. Jak dlouho hraji WoW : cca 3 roky 9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : ICC 10/ 25 po roface. TOGC10 5/5 10. Popis mého PvE eq : 5805 GS PVE, Dark coven Set, 4 WF doplnky, Zbran ICC10 11. Věk : 22 12. Jak často se věnujes WoWku ? : 2hodiny denně, jak kdy, někdy víc 13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Do Ordo se hlásím, protože jsem zklamaný z předešlých guild a hledám aktivní PVE guildu, která pravidelně chodí raidy, abych mohl získat lepší eq, a hlavně zkušenosti 14. Něco o sobě : já studuju vysokou školu, chodím na brigádu a to jsou hlavní limitující problémy ohledně volného času 15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : jsem ochotný, nekonfliktní typ, který umí uznat chybu, jsem ochotný pomáhat při raidech které pro mně nemají vysokou prioritu 16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1? mám všechno, i mikrofon 17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS? s tím to nemám problém. 18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: vyjádřím se 19. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: souhlasí 20. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu. četl jsem a souhlasím.
|