1. Jméno hlavní postavy : Slapyy
2. Jména altů : Slapy a Slappy
3. Povolání a Level : Death-Knight 80
4. Talenty : Frost/Unholy
5. Profese : Blacksmithing (290), Mining (347)
6. Předchozí guildy : SGC
7. Zaměření : PvE
8. Jak dlouho hraji WoW : 1 rok cca aj ine servery ako anthoria
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx (10) Naxx (25)
10. Link na armory :
http://profiles.wowarmory.sk/anthoria2/ ... =char&s=1811. Věk : 16
12. Jak často se věnujes WoWku ? : no tedka hravam len cez vykendy lebo mam zabaveny nottebook koli znamkam ale ked my ho vratia (v nedohladnu) tak by som hraval aj cez tyzden tak 2-3hod
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : No ted som clenom SGC je to v celku dobra G ale nic ine okrem raidov sa tam nechodi ako napr ze porebujete z necim help tak vas maj v p*** a preto by som cel skusit ako to funguje u vas ci tez chodite iba raidy alebo si sem tam zajdete aj naky low trebars na achievy alebo ked naka low potrebuje pomoc ci jej pomozete alebo kaslete na ni a ete cel by som sa spytat ci ked mam aj ine postavy ako som uviedol hore vyssie ale necem ich davat ako altov sem tak ci sa da aj s nimi zajst naky raid s touhle guildov.
14. Něco o sobě : Hmm som podla mna celkom normal chalan co sa neuci a hra namiesto toho wow. Chodim na SŠ a nak sa my do toho ucenia neche mam rad dobre chalo rad pokecam z ludmi. Pozeram Naruta
a rad sa povozim sem tam na motorke
ale ne vo wowku. Sem tam prectu naku knihu a to by bolo asi tak aj vse
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Nooo dost tazka otazka
tak mam par skuseností s naxxom rychle se ucim nove veci som poslusny DMGer s DPS cca 2000 unbuff ale tak ne zdy sa dari. planujem nekdy v buducnu vyskillovat profesie na full ale nak moc ma to nelaka radsej by som pochodil nake dungy co nedam sam na achievy a pak ty raidy na eq tot asi vse tak snad se vam budu pacit
thx za precitanie