Myslím že už nikoho nebaví čítať všetky tie omáčky okolo prihlašiek a tak sa posnažím byt stručný a zároveň aby
boli informácie dostačujúce .
Viem že warov už neberete tak predom sry za čas na prihlašku ale skúsiť môžem.
Real Life Character
Meno : Ján
Vek : 19 r.
Praca : Automechanik
PC : Na 25man raidy OK ( cca 25fps )
Internet : UPC Netspace ale facha to nonstop nikdy žiadny problém stým nebol
Teamspeak-3 : S používaním TS samozrejme problém nemám v 2och predchádzajúcich guildach som sa zhostil aj nevdacnej
úlohy RL takže rozprávanie mi problém nerobí.
Free Time : Väčšinu voľného čašu trávim s priateľkou, poprípade kamarátmi a zvyšok venujem tejto závislosti menom WoW
Raid Time : Nemal by s nim byt problém , dlhšie som sa rozhodoval o podaní apply pravé z dôvodu že som si nebol istý
čí budem schopný raidovat 3x týždenné nakoniec som sa priklonil k možnosti ANO a plánujem ju dodržať.
In Game Character
Main character
Nick : Jeckop
Race : Dranei
Spec : Protection - Talenty (Klasicky talent build na Deep wounds a high threat + gag order)
- Glyphy (Last Stand , Shield Wall (Pri momentálnych dlhších fightoch myslím logické) a Taunt (snažím sa
hit rating drzat tesne okolo capu takže Glyph na taunt NUTNOST)
Class : Warrior
Gear : Môj link :
http://anthoria.wowarmory.sk/#jeckop,characterGemovanie / Enchanty : Klasicky vďaka ICC buffu sa snažím preferovať 30stamina gemy avšak robím výnimku pri červených
socketoch a socket bonuse +9 stamina 30stamina gem. Čo sa
tyká enchantov pravé vďaka spominanenu buffu všetko sa snažím cpat do Staminy.
Alt character
Nick : Darn
Race : Nightelf
Class : druid
Spec : Feral
K tomuto charu by som dodal len toľko že je to môj bývalý main takže väčšinu achievov za progress / čias progressu hľadajte
na tomto chare reroll bol v podstate nuteno/dobrovoľný nakoľko sme v predošlej guilde nemali tankov a tak keď som chcel
aby sa udržala aká taká úroveň progressu musel som preto niečo aj obetovať.
Guild History
Ex inferis - Bola to guilda do ktorej som sa dostal náhodou a išlo čisté o For Fun raidovanie so známymi . Vydržal som tu cca 3 r.
(Dôvoď odchodu - chuť progressovat a dosiahnut nejake High End ecountery)
Sylvanas Legion - Prišiel som do guildy v čaše otvorenia ICC 10/25 a vnej som do teraz.
WoW History + Progress
Vanilla WoW - Nothing
The Burning Crusade – Začiatok expenia najprv to bolo pre zábavu že 1 hod za týždeň ale potom aktivne zapojenie do hry .
Wrath of the Lich King - Aktívne zapojenie sa do raidovania a začiatky progressu
Naxx10/25 - Clear
UD 10/25 - Clear (Glory of the UD raider 10/25)
ToC10/25 - Clear
TOGC 10/25 - Clear (Insanity/A tribute to skill(25))
ICC10/25 - Clear
Čo vám môžem priniesť ja ako hráč ?
Myslím si že tanka so 100% attendance(Až na výnimočné prípady)ktorý je rozhodne veľmi sebavedomí a ma chuť progressovat a takto ako RL tak aj INGAME
keď už tomu venujem veľmi veľa čašu tak z tejto hry aj niečo chcem mat(High End Ecounters/Progress,byt TOP na takej úrovni ako nám to bude Raid time
a Raid core dovoľovať.
A čo očakávam od WaRe ja ?
Stabilne miesto pre tanka v progress raide(samozrejme podložené slušnými výsledkami z mojej strany) nejaké tie Shiny epaxs a samozrejme progress
Ďakujem za trpezlivot a ohlasy čí už budú pozitívne/negatívne.
S pozdravom
Jeckop