1. Jméno hlavní postavy : Martinesk
2. Povolání a Level : Warrior 80
3. Talenty : Prot/ Arms , ak chýba dps prehadzujem na Fury (dmg PVE Eq mám)
4. Alti : Hordor (59)priest
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Nie, Ale Dúfam že sa vám ya páči moja prihláška a aj následné ovládanie taktík, dodržovanie pravidiel.
6. Profese : Mining (450), Jewelcrafting (446)
7. Předchozí guildy : INCOMING, Lionname (sučastná)
8. Zaměření : PvE/ PvP
9. Jak dlouho hraji WoW : Wow hrám cca 2 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Hral som iba wotlk a Mám odtankované ToC 10/25, Togc 10/25, Icc 10/25 po Profesora
11. Popis mého PvE eq : Tank Eq mám 5938 GS, (2. bonus setu z Icc 3x 264Item Lvl + 1x 251 Item Lvl,
Dmg PvE mám cca 5500 Gs ale za dmg chodím fakt iba výnimočne.
Pvp Eq - 5865 GS
Link na armory
http://anthoria.wowarmory.sk/#Martinesk,character 12. Věk : 18
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Hrám prevažne večer od 18/19- tej a nevadia mi nočné raidy
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Ste skvelá Pve guild, o ktorej som počul že je tam disciplína a dodržovanie pravidiel.
15. Něco o sobě : Som študent 4. ročníka gymnázia, baví ma šport (atletika), Pc, Väčšinou Piatky a soboty večer nehrávam pretože chodím von sa "zabaviť"
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Som tam kt. si myslím že sa zaradí do vašej guild aj Equipovo. Som tímový hráč, dokážem sa prispôsobiť a nie som nervovo labilný. Vyjadrím svoj názor ale nerobí mi problém sa prispôsobiť.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Všetky potrebné veci aj používam
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Prijímám
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Berem
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?:
Mám pripravené
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší?: Ano viem