1. Nick v Hre: Zummy
2. War lvl 80
3. Talenty: Fury/Protection
4. Alti: Holymagic Sh priest,Delyia Resto druid
5. Moje povolanie nesúhlasí. prečo sa hlásim práve k vám tak hlavne preto lebo mám rád raidovanie točím celkom slušné dps na 10 7-8 k dps na 25 okolo 10 k je to podla mňa stále málo ale ešte stále mám eq taký aký mám.
6. Profesie: Instription(444)-Herbalisim(450) na altoch profesie Skinning(450) Lw-(150) Tailoring (450) Enchanting (400-práve ho skillujem)
7. Momentálna moja guilda je: LionMane
8. Zamranie hlavne Pve, pvp hrajem občas na Prieestovy
9. Wow hrajm pomerne dlho 5 rokov tomu už bude čoskoro, Na Anthorii hrajem už 3 rok
10. Raidy wotl icc 10 dal som vsetkých bossov okrem Blood quen a profesora
11. môj eq mám gs 5600+ zameranie mám pve tak zbieram iba pve itemy priemerný item lvl je 251
12. Vek: 18 čoskoro 19
13. Wowku sa venujem toľko koľko môžem a koľko mi čas dovolí. Samozrejme ak je naplánovaný nejaký raid napríklad v stredu o 18:00 zariadím si to vždy tak aby som mal čas sa naplno venovať hre.
14. Do Ordo santanas sa hlásim hlavne kvôli tomu že chcem spoznať partiu nových ľudí a pritom sa poriadne zabaviť
15. Niečo o mne som normálny 18 ročný chlapec ktorý sa rád zabáva,rád číta knihy,baví ho WoW,rád pomáha druhým a mnoho ďalších ktoré keby som mal písať tak sa nedopisem.
16. Samozrejme pomáhať v raidoch chodiť raidy pomáhať ľudom v guilde ponúkať moje profesie keď samozrejme mám to čo potrebujete.
Potrebné addony na raidovanie mám to je EPGP,DBM,TS (samozrejme aj s mikrofonom),Gc tiež
Súhlasím zo všetkými podmienkami a sľubujem že nebudem robiť Guilde Hanbu
Za vybavenie žiadosti vopred ďakujem.
s pozdravom ujco Zummy