1. Khazius
2. Warlock 80 lvl
3. Hybrid (demo/destro 40/31)
4. ja alty nemam, kdyžtak jsem na postavě od kamoše ¨Manikorgdk¨ (ale jsem tam velmi malo)
5. četl jsem na u Vás na webu, že berete all classy
6. alchemy (450) herb (450)
7. Concilium Tiristafal v této guildě jsou lidi fajn, ale co se týče progresu je to nic moc a z 370 lidi nejsou schopni poskladat ICC 25 stabilní partu vždycky musí ještš dobírat z lfg
8. PVE jednoznačně pvp mne přestalo už bavit
9. WOW hrají skoro už 3 roky
10. zkušenost s raidy na WOTLKu mam s TOC 10/25 TOGC 10 (TOGC 25 jsem ještě nebyl, ale taktiky na all bosse znam) potom dále ICC 10 po rotface, ICC 25 taky po rotface ( mam díky LMYC když skladaly altovní raid)
11. mám full pve eq až na neck který mam rele, můj eq je head z saurfanga 10, ramena z ICC trashe, cloak za emblemy (sp+crit), merlin robe, wrist z jaraxuse TOGC 10, zbran dagera z champion TOC 10+ off hend z valkyru TOC 10, ruky mam SF, pasek z marrowgara ICC 10, legy mam z festerguta ICC 25, boty z ICC craftu, finger mam za EOT a druhy za repku z ICC, trinkety mam z TOC 10 z championu a druhy z ICC 10 marrowgar to je asi můj cely eq
12. 16
13. tak jsem téměř každy den akorat tento týden jedu na dovolenou takže tu nebudu jinak denně u wow prosedím tak 2-8 hodin
14. Do Ordo satanas se hlásím, protože bych chtěl pomoct s dobrým progresem, který tato guilda má.
15. Jsem člověk, kterého baví hrát wow a klidně u toho prosedím celý den, když je potřeba.
16. Mohl bych být přínosem pro tuto guildu jako dobrý dps a povzbudit trochu raid.
17. TS3 mam, ale nejde mi na něm mikrofon jinak až na Omen threat meter mám all addony co jsou podmínkou.
18. příjmam
19. Ano, beru na vědomí
20. při naboru budu mít vše připraveno
21. addon EPGP znám vím co obnáší a s Vašimi pravidly jsem seznámen
PS: kdybyste měli nějaky dotaz pište mi INGAME
a jestli se vam objevilo ještě něco jiného odemne tak to ignorujte omylem jsem zmačkl enter