1. Jméno hlavní postavy :HoodBlood
2. Povolání a Level
ruid 80
3. Talenty :Restoration/Feral(dps)
4. Alti : Blimero (80 mage arcane alchemy herb), Shaag (lvl 72 elemental jwl, mining)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : Alchemy (450), Enchanting (300-skilím)
7. Předchozí guildy : (Concilium Trisfall)
8. Zaměření
vE
9. Jak dlouho hraji WoW : 4-5rokov
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) :Velká- taktiky na toc aj VOA etc poznám detailne
11. Popis mého PvE eq : "zatím sbírám PvE eq, průměrný ilvl je 226, GS mam 5100 cca
12. Věk: 18 rokov
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Chodím na internát, teda cez školu len cez víkend a keď sú prázdniny tak drtim dosť...
Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? :Chcel by som byť v Ordo Satanas lebo je to dobrá skill guilda s kvalitnými hráčmi a úspešnými raidami bez Wipe-ov...
15. Něco o sobě : (Jsem ten a ten člověk kterého baví to a to atd...)
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : (jaký jsem hráč, jaké funkce umím zvládnout, na co se zaměřuji, budu nápomocný? dokážu být aktivní a zapojit se do G chatu? celkově shrnu proč právě já bych měl být členem OS)
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3(mám), EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1 už mám
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: decko už niesom takže toto mi nebude robiť problém
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: súhlasím
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru)
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu.O pravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší?