1.
Jméno hlavní postavy : Reflect2.
Povolání a Level : Warrior 80
3. Talenty : PvE Fury / PvP Arms
4.
Alti : Seq (80, Priest, Disco), Baladur (80, Paladin, Retri / Holy)
5.
Ne - No proč, dobrejch fury warru neni nikdy dost
6.
Profese : Skinning (450)
7.
Předchozí guildy : (Vesmirne Pindy, Fifth Column, 4 mesice pauza, Ymirjar Lords) + plus mozna jeste nejake guildy takove 1 denni for fun
... Tyto guildy sem prosel za Paladina warra sem zacal hrat tu na Anthorii az na prelomu TBC a WotLK
8.
Zaměření : Oboji
9.
Jak dlouho hraji WoW : Na podzim to budou 4 roky zacal sem spolu s Ellenem.
10.
Zkušenosti s raidy (WotLK) : No s WotLK ne moc velke ale uspesne dokonceni kazdeho raidu aspon jednou, jinak TBC a Classic celkem jo
11.
Popis mého PvE eq : Zatim sbiram, neco z ICC trash a ICC 10, neco za triumphy a frosty, jinak PvE EQ zatim doplneny o WF zbran, head, waist, wrist a back
12.
Věk : 18
13.
Jak často se věnujes WoWku ? : tak 4 hodky denne pres tyden a tak 8 kdyz je volno nebo vikend
14.
Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chtel bych byt v OS protoze je to silna PvE guilda a ja se chci PvE venovat. Taky tu mam par kamaradu a na TS je mi s vama dobre
15.
Něco o sobě : Jsem pratelsky nekonfliktni clovek. Chodim na stredni na Gympl do zlina tedka do 4. Jinak se venuju krom wowka taky sportu. Ve wowku jak PvE tak PvP doted PvP prevladalo ale chci to zmenit a skusit poradne tocit aj raidy
16.
Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Jsem hrac co o wowku uz neco vi a urcite budu platne DPSko v raidech a taky se zapojuju do G chatu a na TSko
17.
PODMÍNKA PŘIJETÍ!- (Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1) - vsechno mam vcetne sluchatek a funkcniho mikrofonu
18.
Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: ANO19.
Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: ANO20.
Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: ANO uz mam.
21.
Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: ANO bylo mi to osobne vysvetleno