1. Jméno hlavní postavy : Sunseaker
2. Jména altů : Adennas,Adaria
3. Povolání a Level : DK 80
4. Talenty : Unholy/Blood
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : NE (U DKcek mate "plno". Chtel jsem zkusit stesti. Zajem byste o me mohli mit protoze mam dost zkusenosti a projitou vetsinu dungeonů a hraju tu uz pomerne dlouho. Nicmene jestli o me mate zajem to je na Vas tak co tu budu vypisovat)
6. Profese : Mining (450), Blacksmithing (450)
7. Předchozí guildy : LMYC, jeste predtim CHOL a tu drivejsi ... to uz vam asi nic nerekne pac uz neexustuje
(Guards of light)
8. Zaměření : PvP i PvE (Driv jen PVE ale bez guildy se spatne chodi raidy tak posledni dobou spis PVP).Mam i slabsi tank eq.
9. Jak dlouho hraji WoW : Stydim se ale skoro od zacatku Anthorie
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Mam projite skoro vsechno. Naxx 10/25, UD 10/25 i s hard mody, TO(G)C 10/25 , Sarth 3D atp
11. Popis mého PvE eq : Vetsinou mam itemy na urovni TOC 25. Par z TOGC 25. Prsteny z ICC. Zbran WF (5500GS+)....." Na PVP 2/5 wf zbytek setu rele (5900GS +)".
12. Věk : 20
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Jak kdy. Kdyz je skola tak jen treba udelam daily, jindy jsme tam mnohem dyl. Nekdy treba ... placnu..treba 6 hodin
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Kvůlivá tomu že mě posledni dobou PVP nudi a rad bych oprasil PVE equip. A jak je znamo s LFG jsou raidy na nic. A kdyz se tak podivam jake mate hrace je videt ze Vase guilda funguje a jste dobri. Tak proto chci zkusit Vas.
15. Něco o sobě : Mozna bych hned ze zacatku upozornil ze nesnasim demenci, lamy, neznalost taktik a casto se nastvu u arenek xD. Mozna ze me nekteri znate jak pokazde nadavam v BGckach
To je jedna z veci co me stve. Jinak si myslim ze jsme nekonfliktni a da se se mnou o leccem pokecat/podrbat. Rad poradim, pomuzu nebo neco vyrobim kdyz je potreba. Jinak pokud nemam zavazny duvod nebo mi nelehne net tak neleavuju raidy a nemam rad lidi co musi koncit o pul 10. stim ze rano vstavaji ikdyz teda chapu ze za to nemuzou... Jo a casto pisu "jsme" namisto "jsem" tak se nedeste
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Prinos pro guildu... jak jsme rikal, rad s leccim poradim, pomuzu
. Myslim ze DMG taky nemam k zahozeni. Mam dost altu takze muzu vypomahat na nejakych raidech kdyz nejsou lidi a tak no. Jinak mame s pritelkyni skoro vsechny profese na postavach takze neni problem. Ohledne fci, nevim co by Vas zajimalo. Slozit raid umim, rozdelovat loot taky ikdyz ne podle toho adonnu. Muzu delat i CL kdyby to nikdo nechtel
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP, DBM, Omen,GroupCalendar: mam to myslim jeste nekde stazene takze neni problem. Mikrofon mam ikdyz moc nemluvim pac mi tu vetsinou nekdo spi a rusi je to
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Samozrejmost
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Beru na vedomi
20. Ihned po případném přijetí se přihlásím na nějaký raid v GC (GroupCalendar), budu mít přiravené TS3 (Teamspeak 3)?: neni problem
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP: meli jsme EPGP v LMYC tak to znam