CruS píše:
2 taishi : jesli si prectes vsechny prispevky tak zjistis ze sem doplnil i ty dva body bohuzel pro nektere je to asi ztrata casu. a kdybys venoval trochu casu tak se podivas do nedavno prijatych aa zjistis ze ste prijali par lidi za jeste horsich okolnosti nez jenom to ze sem nevyplnil do prihlasky kterou nemuzu upravit...
2 jara : vystridal protoze se rozpadly... ja wim ze je pro nektere je tezke prijmout konkurenci ktera by pripadne mohla vzit equip ale ja myslel ze jste otevrena guilda a nikde nemate napsano ze neprijmate dalsi tanky/healy a jine takze argumentovat ze chce nekdo equip je podle me vase zavist pred prijetim dalsich clenu...
mam dve otazky :
1. ako by si sam seba charakterizovat ( par slovami svoju povahu ,reakciu ak ta niekto nastve -co by si robil ..atd)
2. preco chces ist k nam do guildy ..co cakas ze u nas najdes ...ak sa k tomu vyjadris ,vyjadrim aj ja svoj nazor
PS : prihlasku sice upravit nemozes ale mozes spravit novy prispevok ..v ktorom dane veci vysvetlis
PS : neries hracov ktori k nam boli alebo neboli prijati ..tu sa riesis ty tak do toho netahaj inych .. a obhajuj sa a reaguj ide o tvoje prijatie .