Návštěvník píše:
Simoon píše:
Diky Ambu....ja som to nerobil nikdy nikdy som to nepotreboval....a v guilde podvodnikov nechovam(e)....(Freyu nespominame)....za mna NIE
Nevim co udelal Freya ae zamysli se nad tim jestli ty si Nikdy Nic nebugoval a nebo neporusil pravidla.. porusovani pravidel je i dual Acc a newim cim sem si zaslouzil podvodnika Bug = chyba hry vim ze sem to mel nahlasit ae delalo to 70% aliku se klidne o 1000euro s tebou vsadim ze nekdo z vasi gildy to delal taky..
Neschovavej se za vymysleny statistiky, kdyby to delalo 70% aliku, tak aspon pulka z nich ma ban. Dal se nesnaz svoje prusery prenaset na jiny. Resis se tu ty, resi se tvoje prihlaska a resi se tvoje bugovani, tak se nesnaz branit vetama, ze my jsme urcite bugovali taky. Mozna jo, mozna ne, kazdopadne se to tu ted neresi. Kazdej, kdo buguje, dela spatny jmeno gilde a co by me trochu uklinilo by byla veta: Jsem debil, udelal jsem pruser, vyzral jsem si to a nehodlam to opakovat. Nic takovyho tady nezaznelo, misto toho tady pises, ze to nic neni a ze se vlastne nic nestalo. Stalo! Kdyby se nic nestalo, nedostal bys ban. To co tu predvadis je pristup k veci na hovno!