xhammerx píše:
Vsichni jsou tu strasne pozitivni, tak ja budu holt ta svine co poukaze na to co se mi nelibi. Prihlaska tuctova...
Dal by me docela zajimalo kdyz tvrdis ze jsi mel driv postavu, tak jakej byl nick ty postavy, v jakej gilde jsi predtim hral, koho z ty gildy znas a dalsi veci, ktery by ti tu mohly prilepsit a to, ze je neuvadis spis vede k myslence, ze i prihorsit.
Posledni vec, ktera me docela zarazi, je pocet preklepu v tej prihlasce. Pokud nekam opravdu chci, davam si na tom zalezet. Proc mame brat do gildy nekoho, kdo si po sobe neni schopnej ani tu prihlasku precist a narve nam sem prvni paverzi co napise? To ukazuje na nepeclivost a nedbalost a pro me je to signal, ze k nam vlastne ani moc nechce, ale zkusil to, jak uz je tu dobrym zvykem psat "protoze jsme ta nejlepsi gilda" a kdyz ho nevemem, nic se nestane.
Ixo...krajsie by som to nenapisal..............po naberani sa dost zhosila moralka v guilde, raide ludia niesu schopni precitat si pravidla, primitivne taktiky, CITAT GMofD, proste vsetci sa vezu na vyssich ludoch z guildy...Iniciativa chyba v guilde (rozpisal som sa aj ked nie k prihlaske, no niekde som to napisat musel, neskor mozno aj topic urobim novy nech to kazdy cita).
K prihlaske....spomenute by Ixo, tiez mi reze, ze 95% ludi co sa sem hlasia vedia taktiky na Naxx 10/25, no real je o niecom inom.
NIE