sadda píše:
Prekvapuje me, ze lidi jsou kvuli jedny vety schopny odmitnout cloveka. Kdyby aspon rekl neco hnusnyho. Z meho pohledu je Belarii jedno, jestli pujde k nam, do ChoL, LMYC nebo jiny velky guildy. Proste uz nechce byt v guildach, kde je 50 lidi, z cehoz jich 10 hraje. Kdyz clovek hleda novou guildu, tak o ni skoro nic nevi a doufa, ze bude dobra. Kdyby mi Orri odepsal o trochu pozdeji, tak jsem do Ordo vubec nesel a skoncil jsem v Orderu.
Beru, ze vy muzete byt na Ordo hrdi. Jsem taky, ale uvedomte si prosim, ze uz davno nejsme top guilda a to ani z hlediska raidu a to ani chovani uvnitr guildy.
Nevim jak se pozná top gilda.Každá gilda si o sobě myslí že je nej.Myslím že naše gilda je pořád lepší.Nikdy jsem neviděl žádné extremy v chování mezi členy a nikdy jsem neviděl že by byl zásadní problem v raidech.Jestli je na serveru nějaká TOP co dá Uldu 25 na jeden zátah,tak jim gratuluju a asi se máme hodně co učit,ale myslím že taková na Anthorii zatím není.
Byl jsem proti GH,že jsou to vyhozený peníze,ale když jsem viděl co psal GM a ten spam okolo,tak mě to zahřálo.
Taky jsem nemusel bejt v Ordo,ale jsem tu a jelikož si tahle gilda může vybírat členy tak já bych si asi nevybral někoho,komu je fuk,jestli v ní bude,to je vše.