1. Jméno hlavní postavy : GGville
2. Povolání a Level : Shaman 80
3. Talenty : Elemental
4. Alti : nemám
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Nábor je momentálne pre všetky classy,takže áno.
6. Profese : Jewelcrafting (435), Enchanting (200)
7. Předchozí guildy :Bleeding Sabaths,Lorem Vanatorum
8. Zaměření : PvE
9. Jak dlouho hraji WoW : 4 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxarmas celý,TOC-TOGC celý,ICC (okrem LK celé)
11. Popis mého PvE eq :Elemental-GS 5806,4/5 Sactified,EQ s ICC/TOGC + trinkety za bojky.
12. Věk : 18
13. Jak často se věnujes WoWku ? : (Pokial není škola tak aj celý deň
,ale denne tak 4-7 hodín)
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : (Predošle guildy (Lorem Vanatorum)nepáčil sa mi prýstup aký tam mali,neposkladali sme ani ICC 25 bez LFG,EPGP systém proste fail za ranky si tam dávali 6 k ep,časté afkovanie v raidoch.Chcel by som ist do Ordo satanas nie len kvoli progresom aké máte ale chcem si už poriadne zahrat wowko.)
15. Něco o sobě : (Bývam pri Púchove,chodím na Strojársku školu a po pri škole sa venujem jazdenie na motorke,a hrávam rekreačne futbal.Rád sledujem videa na youtube ohladom wowka,a stále sa zdokonalujem byť najlepší ele shaman na anthorke
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : (Moj prínos pre guildu by som asi správním prýstupom k raidom,som aktívny hráč viem aj poradiť ostatným hráčom. )
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) všetko mám.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?:Prímam.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Beriem.
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?:Jasné
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?:Viem ako funguje EPGP systém a nemám sním žiadný problém.