Jak dlouho hrajete WoW (played time):
WoW hrám od jeho začiatkov, aktívne od roku 2008 , tie roky som hrával na free serveroch, neskor na free serveri menom AnthoriA na ktorom som bol aktívny cca 2-3 roky, potom som prišiel na oficálne servery WoW ked to financie povolili. Neskôr som sa opäť vrátil na free a teraz mám isté hranie minimálne do februáru 2011. Za priesta mám played 18 dní
Zkušenosti s PvE, PvP (raidy, arena rating atd.):
tak pve ma moc baví nerobí mi problém prist na raid keď bude treba s raidmi mam skusenosti co som progresoval, v pvp stranke som prisel skoro na konec sezony ale dal som skoro full wf v modrom,fialovom eq som dal 2200+ rat a potom som už len dokúpil par veci a dal som ostatok,
Profil na Armory:
http://anthoria.wowarmory.sk/#helia,character Dodatek k equipu PvE, PvP:
Full Wrathfull okrem shoulderov, a rukavic , 3097+- SP self-buffed, 1269 resil, 6043+- GS, ale gs veľmi neuznávam je to o skille
Main: helia
Lifetime honorable kills, max arena rating/sezona: 2255 som moc pvp nehral radšej pve ale uvas by som sa usadil aj na pvp
3744 honorable kills, max arena rating
Talenty (jaké máte a nebo chcete hrát):
holy prist uz som si začal robit aj shadow ale to ešte neumim tak
Věk:
17
Vlastní /sdílený nebo koupený účet:
vlastní
Máte TS a mikrofón Ne/Ano:
ano
Předchozí Guildy a důvod odchodu:
enlightenment PVe , proste neceli ma tam bravat dungy maly vlastne party občas co ma zobrali to tam je také uletené a tak, pvp zahrám rad bg a premedy
Jak často hrajete (čas,hardcore/aktivně/casual):
co ja viem ja som tu skoro stále
Znáte někoho z Ordo Satanas:
poznám dost ludi
Co od nás očekáváte:
Kvalitné PvP , žiadnych bg afkerov, pohodových ludí ktorý majú chuť poradiť ale aj si nechať poradiť, žiadnych nervákov
v pve stránke poucit ma o chybe a nie hneď kick s raidu
Něco o sobě, co by jste rádi dodali:
Som klasický teenager, študujem Strednú automechanickú školu konkrétne mám priateľku s ktorou som takmer každý deň pre to som napísal že aktívne, inač by to bolo hardcore Smile rýchlo sa učím aj keď (bude to znieť namyslene) toho o WoW viem celkom dosť, nemám problém sa informovať, google používať viem (čo sa o niektorých ludoch bohužial nedá povedať) čiže nedávam zbytočné otázky, myslím že som dosť schopný, ak treba poslúchnem aký kolvek príkaz čo sa týka BG, a WoW všeobecne, ešte o mne by som dodal že som aktívne cvičil čiže niesom žiadny nolifer, hlave hier,