1. Jméno hlavní postavy : Lionela 2. Povolání a Level : Rogue 80 3. Talenty : Assa/Combat 4. Alti : Desertive ( 30lvl enha sham.. ) 5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano 6. Profese : Minning (450), Jewelcrafting (450) 7. Předchozí guildy : Crusaders, LMYC 8. Zaměření : PvE 9. Jak dlouho hraji WoW : 4 roky +- 10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx 10/25 full, ToC 10/25, Icc 10/25 rota i festera 11. Popis mého PvE eq : " Kombinace icc 25, ToC 25.. " 12. Věk : 16 13. Jak často se věnujes WoWku ? : 7-8 hodin denně 14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Už mě nebaví raidy na tři bosse, chci konečně vidět progress, zapojit se do aktivní a potencionální guildy která má budoucnost, chci objektivní a spravedlivé jednání, seriozní vedení. 15. Něco o sobě : Studuju hotelovou školu, baví mě vařit, hrát na kytaru, rád hraju basketball a streetball, posiluju.. 16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Charakterně jsem celkem nekonfliktní člověk, pokud nejde o případ křivdy kdy se mohu napadeného zastat.. Rád bych o sobě řekl že je na mne spoleh, ale bohužel, to nebude objektivní a musím to tedy nechat na vás podle testovacího období.. 17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám jak Omen, Tak TS, EpGp, DBM atd.. 18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Samozřetelně, jsem typ člověka který si stojí za svým a v případě že nemám pravdu dokážu uznat chybu. 19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Toto dokáži respektovat. 20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Tady k tomu snad není co napsat. 21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: Byl jsem nějakou dobu v LMYC takže chápu co a jak v raidu s EpGP..
Naposledy upravil Lionela dne 15 srp 2011, 10:07, celkově upraveno 1
|