Právě je 23 lis 2024, 12:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prihláška - Coldfire (Arnace Mag)
PříspěvekNapsal: 10 srp 2011, 00:40 
Fórum Novic
Fórum Novic

in-game nicky: Coldfire
1. Meno hlavnej postavy : Coldfire
2. Povolání a Level : Mag 80
3. Talenty : Arnace
4. Alti : Nemám žiandné alt držim sa svojho pravidla hrať za jednu postavu (možno niekedy v budúcnosť)
5. Nábor mojí class otvorený nemáte, ale verím, že keď sa dostanem do vašej guild tak budem aspoň nejaký prinos na raid.
6. Profese : Tailoring (450) Enchanting (450)
7. Predchozí guildy : Pohrebná Služba, LFG Legionari a LMYC (sú to dobré guild ale cel by som isto do guild de budu raidi tak ako majú byť).
8. Zameraní : Tak mám PvP aj PvE EQ ale PvP som prestal hrať keď som začal aktíve hrať PvE (s guild FLG Legionari)
9. Ako dlho hrajem WoW : Ako by som to tak stručné napísal WoW hram asi tak aktívne 4 roky ale hral som WoW aj predtým ale málo.
10. Skúšenosti s raidy (WotLK) : Moje skúsenosť stručne zhrnuté tak mám prejdené Naxx až po icc okrem uld (až na profesora 10 alebo 25 vždy sa dali iba cca dva pull a nedali sme ho tak sa to vždy rozpadlo proste ludia to nechceli progresovať) ja mám zaujem progresovať.
11. Popis mojho PvE eq : Tak na moj PvE EQ možem povedať, že mám už skoro full EQ s icc25 až na dva item :) GS (5733)
12. Vek : 20 rokov
13. Jak často sa venuješ WoWku ? : No tak na WoW som vtedy keď nemám nič na práci stručné "vždy"
14. Prečo se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Tak do OS sa hlasim už po druhy krát ako sa hovorí nadej zomiera poslená inak preto ako som už uviedol v siedmom bode prihlašky cem ušpešné raid až do konca s ludimi ktorý veďia ako sa ma hrať WoW :)
15. Něco o sobě : No tak niečo o mňe som študent SOU učim sa za Stolara a baví ma to cel by som to robiť aj v mojej budúcnosťi :) som Slovak a pochádzam s Popradu B-)
16. Jaký bude váš prínos pro guildu ? : Predovšetkým by to mal biť slušny DPS (ale cem iba povedať, že teraz mož moj DPS není na moj EQ tak ako by mal byť ale to bude tym, že moj PC ešte teraz nemá taky vykon ale planujem dokupiť niejake tie komponenty do PC a potom by to už malo byť v norme)
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ! : Samozrejme, že adony mám tak ako spavný PvE hrač ma mať :-bd
18. Prijímám pravidla slušného chování za mňa vlastní, nebudu se chovat jako malé decko, tudíž nebudu delať ostudu OS?: Ano.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano.
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Samozrejme adony budem mať pripravené tak ako mám mať....
21. Ihned po případném priajetí budu mat pripravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: Ano mám už stím skúsenosťi tak to nebude problém :D

Dúfam, že teraz už nebudeťe mať vyhrady k prihláške treraz som si dal fakt zalezať (prosím keď bi sa niegde našla pravopisna chyba tak sa vopred ospravedlňujem opravoval som to dva krat ale predca som sa mohol ešte pomýliť) ešte bi som cel povedať jendu vec prečo si davam prihlašku po druhy krát aj bi som už aj na to zabudol, že ste ma nepriali ale mi napisal mail Airimo, že si mam modať prihlašku do OS, ze potrebujete Dmg na raid....

Předmět příspěvku: Re: Prihláška - Coldfire (Arnace Mag)
PříspěvekNapsal: 10 srp 2011, 00:48 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: shakinzu jckl shukena
takze...dve veci.....tou prvni je, ze prihlasku si tu mel predtim sice hroznou, nicmene i tak si byl na testraidu a po nem si dostal proti a je to tak 2-3 tydny stary max.....
viz http://www.ordoforum.mzf.cz/viewtopic.php?f=38&t=1449&start=10

druhou veci je, ze nechapu proc se airimo jakozto adept angazuje do takovychto veci

urcite sem nebudeme protekcne tahat airimovy kamarady z LMYC anebo kazdy dva tydny zkouset stejny lidi porad dokola.......
pokud to melo bejt od airmia stylem "podej to, ja to nejak ukecam" tak takhle u me urcite ne :D

takhle to vidim ja......PROTI, gn

btw je to ARCANE a ne arnace, uz si to napsal v druhe prihlasce blbe xD

PříspěvekNapsal: 10 srp 2011, 00:54 
Fórum Novic
Fórum Novic

Ale to sa nedá tak povať, že Airimo je kamarat veď som sním ani jeden raid nebol alebo v guilde od neskladal ten raid icc jeho som tak skoro ani nevidel prosťe iba mi dal vedieť, že si mam dať prihlašku :)

PříspěvekNapsal: 10 srp 2011, 01:20 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: Elvensmith, Shila, Tyrrion, Elvenřit xD
Já nemám nic proti tomu dát někomu v přihlášce druhou šanci když uvidím snahu, ale jednak je týden či dva směšně krátká doba na nějaký změny, který by mohli předchozí nepřijetí zvrátit. A mimo to se mi taky moc nezamlouvá oduvodnění přihlášky alá "Velkej Bob řek, tak sem tu". Kvalitní ranged dmg by se možná hodil, ale před pár týdny si svoji šanci dostal. Doufám, že to není nějaká reakce na přijetí Kriplexe, protože to byla diametrálně odlišná situace, jelikož nedostal na test raidu NE. Ja jsem určitě Proti, na všechny jeden metr.

PS: Já sice taky sem tam napíšu nějakej ten překlep/chybu, ale když už se v postu zmiňuješ, jak sis to po sobě pěkně 2x překontroloval a o řádek níž je několikrát "bi", tak to je lepší to tam nepsat, o tom že ani nevíš jak se jmenuje tvůj spec nemluvě :p

PříspěvekNapsal: 10 srp 2011, 01:35 
Fórum Exorcista
Fórum Exorcista

in-game nicky: Haniibal
som PROTI

ArNace mága nám netreba a hlavne by to chcelo zlepšiť gramatiku.

Naposledy upravil Hannibal dne 10 srp 2011, 02:26, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 10 srp 2011, 02:19 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Órrin
Coldfire, nemam proti Tebe nic, ale toto mi pride ako zly vtip.. ako keby si niekto robil srandu z prihlasiek .. strasne vela pravopisnych chyb, proste hroza, to by som dokazal pochopit jedine vtedy, keby si bol disgrafik ci ako sa tomu nadava..
to ze ti Airimo povedal aby si si dal prihlasku mi vobec nevadi, ved skusit to moze kazdy..
ale ak si to skusal pred par tyzdnami a neoslnil si, neviem preco by sme ti mali dat dalsiu sancu.. jedine na odporucanie nejakeho velmi doveryhodneho clena..

za mna jednoznacne NIE

PříspěvekNapsal: 10 srp 2011, 06:36 
Fórum Novic
Fórum Novic

Ok berem to, že moj dps není to čo by mal byť aj tak vás prosim veď sme len ľudia a toto je len hra nechcem od vás tak veľa len o jednu šasnu aby ste ma zobrali do guild....prosťe nežiadam vás o to aby ste ma po pripadnom priaťi bravali na na raidi toho typu, že medzi tych naj medzi vašich main hračov prosťe by ste ma mohli niegde zaradiť na raid pre altou a možno niekedy po čase sa prepracujem v tom DPS a potom rozhodnete či možem isť do lepšej raid ako, že necem aby toto vyzeralo ako "podliezanie" ake fatk mám pred vašou guild respekt keď som videl na mojom test raid, že ako sme dali togc10 bez wipe na archiv tak to mi len potvrdilo, že ste isto fakt veľmi dobrá guild schopnými hračmi....tak preto by som cel fes fes aby som sa cel dostať do vašej guild.

PříspěvekNapsal: 10 srp 2011, 07:15 
Fórum Exorcista
Fórum Exorcista

in-game nicky: Eol the hodne silny gnom
tyyyy vole......fakt by som chcel vediet ci si dislektik abo disgrafik ci jak sa to pise lebo toto.....uf tywe.....a ak nie....ty si slovak? WTF? x_x

je sice pekne ze sa vsetci tak snazite a chcete dostat ku nam ale tiez.....zobrat cele byvale LMYC len preto ze niekto chce? kolko by muselo byt tych raidov? 4? hmpf uz teraz nas je viac ako dost si myslim

ked si to vsetko spocitam + nepresiel si test raidom tak n

Obrázek
http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=193013
Obrázek

PříspěvekNapsal: 10 srp 2011, 07:44 
Fórum Master
Fórum Master

in-game nicky: Taishi, Silvershane, Taishik, Tailock, Taisham, Taihunt, Taiwar, Taishiest, Taimage, Tailadin
sancu si mal...aj napriek slabej prihlaske...cize uz to mozes byt rad...avsak si pohorel...a skusas to v kratkom case znovu...myslis ze ta teraz budeme skusat kazdy raid ci si sa zlepsil...chapem ze sa chces k nam dostat ...takych je viac...ale nespravil si dokopy nic pre to aby ti niekto napisal ANO....cize za mna mas tiez NIE. mozes to skusit neskor...ale fakt neskor ked na sebe popracujes...

PříspěvekNapsal: 10 srp 2011, 09:54 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Antigonus, Antig
NEPŘIJAT

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina