1. Meno hlavnej postavy : Coldfire
2. Povolání a Level : Mag 80
3. Talenty : Arnace
4. Alti : Nemám žiandné alt držim sa svojho pravidla hrať za jednu postavu (možno niekedy v budúcnosť)
5. Nábor mojí class otvorený nemáte, ale verím, že keď sa dostanem do vašej guild tak budem aspoň nejaký prinos na raid.
6. Profese : Tailoring (450) Enchanting (450)
7. Predchozí guildy : Pohrebná Služba, LFG Legionari a LMYC (sú to dobré guild ale cel by som isto do guild de budu raidi tak ako majú byť).
8. Zameraní : Tak mám PvP aj PvE EQ ale PvP som prestal hrať keď som začal aktíve hrať PvE (s guild FLG Legionari)
9. Ako dlho hrajem WoW : Ako by som to tak stručné napísal WoW hram asi tak aktívne 4 roky ale hral som WoW aj predtým ale málo.
10. Skúšenosti s raidy (WotLK) : Moje skúsenosť stručne zhrnuté tak mám prejdené Naxx až po icc okrem uld (až na profesora 10 alebo 25 vždy sa dali iba cca dva pull a nedali sme ho tak sa to vždy rozpadlo proste ludia to nechceli progresovať) ja mám zaujem progresovať.
11. Popis mojho PvE eq : Tak na moj PvE EQ možem povedať, že mám už skoro full EQ s icc25 až na dva item
GS (5733)
12. Vek : 20 rokov
13. Jak často sa venuješ WoWku ? : No tak na WoW som vtedy keď nemám nič na práci stručné "vždy"
14. Prečo se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Tak do OS sa hlasim už po druhy krát ako sa hovorí nadej zomiera poslená inak preto ako som už uviedol v siedmom bode prihlašky cem ušpešné raid až do konca s ludimi ktorý veďia ako sa ma hrať WoW
15. Něco o sobě : No tak niečo o mňe som študent SOU učim sa za Stolara a baví ma to cel by som to robiť aj v mojej budúcnosťi
som Slovak a pochádzam s Popradu
16. Jaký bude váš prínos pro guildu ? : Predovšetkým by to mal biť slušny DPS (ale cem iba povedať, že teraz mož moj DPS není na moj EQ tak ako by mal byť ale to bude tym, že moj PC ešte teraz nemá taky vykon ale planujem dokupiť niejake tie komponenty do PC a potom by to už malo byť v norme)
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ! : Samozrejme, že adony mám tak ako spavný PvE hrač ma mať
18. Prijímám pravidla slušného chování za mňa vlastní, nebudu se chovat jako malé decko, tudíž nebudu delať ostudu OS?: Ano.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano.
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Samozrejme adony budem mať pripravené tak ako mám mať....
21. Ihned po případném priajetí budu mat pripravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: Ano mám už stím skúsenosťi tak to nebude problém
Dúfam, že teraz už nebudeťe mať vyhrady k prihláške treraz som si dal fakt zalezať (prosím keď bi sa niegde našla pravopisna chyba tak sa vopred ospravedlňujem opravoval som to dva krat ale predca som sa mohol ešte pomýliť) ešte bi som cel povedať jendu vec prečo si davam prihlašku po druhy krát aj bi som už aj na to zabudol, že ste ma nepriali ale mi napisal mail Airimo, že si mam modať prihlašku do OS, ze potrebujete Dmg na raid....