1.
Jméno hlavní postavy : Fito
2.
Jména altů : Vannhelsing
3.
Povolání a Level : Druid 80
4.
Talenty : Resto/Feral DPS
5.
Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Nie nesuhlasi. Jedine co mozem tak asi ponuknut su moje skusenosti pretoze mam GS len 4300 ale to preto lebo som znova zacal hravat asi 3 tyzdne dozadu
7.
Předchozí guildy : O.F.F.L.I.N.E(rozpadla sa), Loch Modan Yacht Club(pauza z WoW dostal som kick)
8.
Zaměření : pure PvE... na PvP mam kamosa ten mi obcas spravy daily bg
9.
Jak dlouho hraji WoW : od patchu 1.12.1 stale len
druida a nic ine. potom na anthorii hram od zaciatku TBC
10.
Zkušenosti s raidy (WotLK) : UD,Naxx,ToC 10,OS,Onyxia este by sa daco naslo ale ICC nie
11.
Popis mého PvE eq : GS 4300 ale emblemi zbieram kazdy den vsetky co sa daju takze pracujem na T9
12.
Věk : 19
13.
Jak často se věnujes WoWku ? : 5 az 6 hodin od 15 00 do 18 00 a potom od 20 00 do 23 00
14.
Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Hldam niaku dobru PvE guildu kde je aspon niaka mala moznost prijata do vasich radov
15.
Něco o sobě : A tak je to trochu sukromna cast ale sak PC
klasika + kazdy piatok obsadeny
16.
Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Prinos no zaujimava otazka tak myslim ze mam dost velke skusenosti sice trochu zastarale
musim dobrat novinky
co som stratil cca za pol roka ale tak rad beham raidy riadny progress pekne za 5+ hodin
17.
PODMÍNKA PŘIJETÍ! : EPGP poznam z predoslich guild TS3 VNT MUMBLE bezproblemov GC DBM Omen EPGP vsetko mam a este aj odost viacej
18.
Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS? : Sak ako by sme dopadli kebyze neni medzi ludmi slusne spravanie ked spolu "travia" cca 5 hodin denne casu
19.
Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Prirodzene
20.
Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)? : Vsetko mam pripravene daavno
21.
Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"? : Vsetko chapem nieje natom nic nepochopitelne...
Za pripadne chyby sa ospravedlnujem.
Pretoze mam urcite poruchy ktore sa zacinaju na DIS... blizsie neviem povedat