1. Jméno hlavní postavy :Elles
2. Jména altů : Lixto(76 mage) pomaly doexpujem ked je čas.
3. Povolání a Level : Druid 80
4. Talenty : resto a chcem byt aj feral len ešte zbieram eq.
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? :Nie som resto druid a chcem byt aj feral a vidim že feralov naberate takže sa pokúsim čo v najkratšej dobe nazbierat eq aj na feral ak bude treba.
6. Profese : Skinning (450), Leatherworking (446)-leatherworking chcem už doskillovať na full už len 4 skilly tak dufam že sa to podari čo najskor.
7. Předchozí guildy : Vanguards of Illidan- z tejto guildy som odišiel preto že sa rozpadla, The power of Nightmares- v tejto guilde som momentalne už dlhšiu dobu ale neni to tu najlepšie síce začali znovu nabor ale raidy sa organizuju malo ak tak TOC 10 a je tu vela neaktivnych členov.
8. Zaměření : PvP / PvE / Oboji- Kedysi som hraval aj PVP aj PVE ale PVP ma už dosť nudí. Už som len PVE hráč niekedy zabehnem bg ked je nuda a neorganizuje sa žiadny raid.
9. Jak dlouho hraji WoW :WOW hram asi 4 roky.
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : NAXX,TOC10/25,TOGC10 a Ulduar-niektorych bossov, Onyxia.
11. Popis mého PvE eq :mam full PVE eq ziadny PVP item, 245/232 item level.
12. Věk :15
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 5-6 hodin denne ako kedy ked mám niečo dôležité tak menej ked nemám nič na práci tak viac.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chcel by som byt v Ordo Satanas pretože patrí medzi najlepšie PVE guildy na anthorii a počul som o tejto guilde len dobre sú tu ludia ktorý vedia hrat PVE majú mozog a sú tu stabilné raidy ku ktorým by som sa rád pripojil a ked tak sa aj niečo nové naučil.
15. Něco o sobě : Byvám na Slovensku v Okolí mesta Prievidza. Mám 15 rokov chodím na zakladnú školu ešte zatial ale už nie dlho
.K mojím zalubám patrí bicyklovanie a chodenie na prechádzky s mojím psom do lesa. To je tak v skratke o mne všetko.
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Pre guildu by som mohol byť napomocný pretože som dobrý PVE hráč so zmyslom pre humor rád sa zapojím do každej činnosti guildy a do všetkých raidov ktoré bude guilda organizovať a rád si zo všetkými pokecám na G chate alebo na TS.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) Túto podmienku splňam TS 3, DBM, GC, aj Omen threat meter mám aj mikrofon len niekedy trochu blbne a EPGP viem používať len momentálne ho nemám stiahnutý tak ho idem hned stiahnuť
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Ano Prímam.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?:Som si toho vedomý a prímam aj toto pravidlo.
20. Ihned po případném přijetí se přihlásím na nějaký raid v GC (GroupCalendar), budu mít přiravené TS3 (Teamspeak 3)?:GC aj TS mám vždy pripravené a na raidy sa budem hlasiť vždy ked budem môcť(to je skoro stále,česť výnimkám
)
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak?: Pochopil som systém rozdelovanie lootu z Orda a addon EPGP ako som už sponínal hned teraz stiahnem a pripravím.
Diky Elles