1. Jméno hlavní postavy : Cantersk
2. Jména altů : Shaardon
3. Povolání a Level : Druid 80
4. Talenty : Feral
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Áno
6. Profese : Jewelcrafting (450), Leatherworking (450)
7. Předchozí guildy : Choice from Hell a kedysi dávno som bol aj u vás
8. Zaměření : PvP
9. Jak dlouho hraji WoW : 3-4 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : taktiky viem na naxx10/25, ulduar z časti, toc10/25 tiež len niektorých bossov
11. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/Cantersk#char12. Věk : 2 mesiace do 16tky :o
13. Jak často se věnujes WoWku ? : denne..niekedy 8 hodín, niekedy hoďku.. keď mam voľný čas tak vtedy
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chcel by som byť v Ordo kvôli tomu, že tam mám veľa známych, kamošov, priateľov
,fajn kolektív a kvalitná PvE/PvP guilda...
15. Něco o sobě : Som blonďák s modrými očami, chodím na spše odbor IST, hrajem aktívne futbal, chodím občas do posilky, mám rad jedlo,spánok,môj PC,ženy a hlavne MILUJEM energy drinky- najviac Monster...
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Takže ako som už písal zameriavam sa hlavne na PvP, myslím si, že feral druida mám perfektne zvládnutého.. Do guild chatu sa rád zapojím a pomôžem či už profesiou alebo rôznymi radami o mojom specu atď.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: all mám, mikrofón tiež.. preferujem Skype alebo TSko pre mňa nie je problém.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Áno prijímam, hanbu robiť nebudem.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Áno, ale mám taky pocit, že ide o 18. bod.
20. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: Áno.
Ešte by som chcel dodať, že ma hádky s Bloodcry mrzia, ľutujem, že som vtedy leavol a veľmi ma poteší, ak sa vyjadrí čo najviac ľudí.