1. Jméno hlavní postavy :
Kamil2. Jména altů :
--- (hordaci)3. Povolání a Level :
DK 804. Talenty :
Frost/Uh DPS,
podla toho aku weaponu zohnam, ci 2h abo 1h5. Profese :
JWC (450), ALCH (450)6. Předchozí guildy :
God of evil odchod koli migracii7. Zaměření :
Skor som bol PVP ale chcem pomaly zacat pve a s rele eq na mna lepsie ckaju uz len v tazsich raidoch tze OBOJE8. Jak dlouho hraji WoW :
od WOTLKU9. Zkušenosti s raidy (WotLK) :
Naxx, Ud, Toc.... vsetko som bol minimalne raz ako heal a raz ako dmg10. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/kamil#char11. Věk :
2012. Jak často se věnujes WoWku ? :
2-3 hodin za každý den inak polda potreby a pocasia13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? :
Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že.... si myslim ze wowko poznam dost dobre a myslim ze si zasluzim konecne daku qalitnu guldu v ktorej mozem vklude dozit wow zivot xD14. Něco o sobě :
Jsem ten a ten člověk kterého baví to a to atd a mimo ine bicyklovanie, lyzovanie, robenie harakyri s pocitacmi15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? :
ako hrac si myslim ze mam vkuse chladnu hlavu dokazem zvladnut rozne funkcie a ked nie tak na to budem mat padny dovod, poznam kazdu jednu classu zhora dole a nas5, tze neni problem poradit, do G chatu sa urco rad zapojim ked budem mat co k danej teme povedat, celkovo by som bol hrozne podcteni kbz mozem byt vasim clenom16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?:
Namiesto TS mam VT ale neni problem prehodit, ostatne vychytavky su u mna samozrejmostov17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?:
urcite sa nebudem chovat ako male ddecko, neni mi to vlastne 18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?:
samozrejme19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?:
existuje aj ina moznost?[/color]