1. Jméno hlavní postavy : hlavná postava je Pohan (ale je to horda), druid Thethie bol vytvorený ako alt no po prevode k ali je to hlavná postava
Iné postavy nemám, berte to ako odpoveď aj na druhú otázku ':)
2. Jména altů : ---
3. Povolání a Level : Druid 80 lvl
4. Talenty : Feralík
5. Profese : Skinning (450), Leatherworking (447)
6. Předchozí guildy : Predchádzajúca guilda Ancient Warriors (horda), dôvod odchodu prechod k aliancii
7. Zaměření : Hlavné zameranie bolo PVP no veľmi ma baví aj PVE - bez toho to nejde - v PVE sa píše príbeh celého wowka
8. Jak dlouho hraji WoW : no wow som začal hrať keď ešte nebol žiadny datadisk no tam som to nedotiahol Ďaleko
potom som sa znova vrátil k wowku na TBC ale tak celkovo to budú asi 4 roky ... dosť času
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : dungy, raidy, HC-čka všetko mám pobehané taktiky poznám ...
10. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/Thethie#char neviem či vám to niečo pomože armory už nie je to čo bývala
11. Věk : 18
12. Jak často se věnujes WoWku ? : wowku sa venujem dosť často aj dlho .. ak niekedy prídem len na skok je to nato aby som zistil kedy sa ide raidy ... nerád chýbam na raidoch
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : táto otázka je zaujímavá, prečo u vás zrovna ... nepoznám ľudí u aliancie ani guildy no všimol som o 2 dobré guildy (keď sme stáli pred ToC, UD atď) vy - Ordo Satanas a Loch Modam Yacht Club jednoducho prídete mi ako dobrá guilda niečo také kde som bol
14. Něco o sobě : Som normálny chalan ktorý ma svoji povinnosti, tancujem v Showdancovej skupine (nerád tancujem na disco
), tento rok maturujem tak uvidím ako budem stíhať s wow .. mám rád humor, dokážem si robiť srandu aj zo seba
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : dokážem byť nápomocný jak v PVE tak v PVP, G chat nie je zrovna pre mňa lebo zväčša sa rozprávajú ľudia čo sa aj poznajú z real lifu ... no dokážem sa vyjadriť k čomukoľvek a zaujať postoj
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) no takže DBM, Omen, GC - mám ... TS ani VT nechcem ... mňa nebaví poslúchať ako sa rozprávaťe poprípade tam blbnete, mňa to nezaujíma ... taktiku poznám a viem čo mám robiť
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Plne prijímam tieto pravidla .. drzý budem len ak bude niekto ku mne ... Poprípade dám si človeka do ignoru a nebudem Ďalej riešiť.
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: súhlasím, je to fér .. reputácia sa získava ťažko a ešte ťažšie sa udržuje
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: GC mám pripravený vždy, na raid neprídem len vtedy ak niesom doma