1. Jméno hlavní postavy : Weemen
2. Jména altů : Ofof (rogue 75), Mormo (dk 73)
3. Povolání a Level : Mage, 80
4. Talenty : Arcane/Fire
5. Profese : Inscription (445), Tailoring (442)
6. Předchozí guildy : Champions of Light
7. Zaměření : PvE prednostne, ked ale nabehne hordak, pud sebazachovy neda
(PvP for fun)
8. Jak dlouho hraji WoW : fuuuha, bude to 5 rokov
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : NAXX 10/25, OS +3 10/25, nanestastie uldu a podobne som este nezasiel, ucim sa vsak rychlo, staci mi vysvetlit veci a pojde to
10. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/weemen#char11. Věk : 20
12. Jak často se věnujes WoWku ? : heh, denne, no cas je rozny..raz hodinu, raz 10
podla toho ci robim, ci mam skolu (ale mastim aj pocas prednasok
)
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Hra tam kamarat z prace, paci sa mi ako o tejto guilde rozprava, mam totiz rad humor, zabavu a pokec popri hrani. Samozrejme som rad aj niekde, kde to ludia v PVE vedia
, menej vrasok v dungu
14. Něco o sobě : mam rad WoW, dobru hudbu, bike, korculovanie ci ine sporty a zabavu, lebo usmev a smiech je to naj
+ nesmiem zabudnut na svoju priatelku
, lebo by ma zarezala
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : no ja dufam, ze budem podavat kvalitny dmg, zapajat sa do dobat a vseobecne robit dobre meno OS
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: no okrem Teamspeaku (pouzivam Ventrillo) je vsetko ostatne samozrejmostou
...TS ale samozrejme zozeniem
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: ano, nebudem, nebudem
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: beriem
, snad sa k niecomu takemu nedopracujeme
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: no problema, len s tym Teamspeakom sa budem musiet pohrat
Tak snad budete za a coskoro sa uvidime ingame
, zatial sa majte Ordaci, cuus