1. Jméno hlavní postavy : Murley
2. Jména altů : alty nevedu, prioritou je muj warrior
3. Povolání a Level : Warrior (Dwarf) 80
4. Talenty : Protection/Fury (arms)
5. Profese : BS/JWC 450/440 (doskillovane minuly tyden JWC)
6. Předchozí guildy : Loch Modan Yacht Club
7. Zaměření : Prot 4823GS/Fury4,3k PvE/příležitostně PvP
8. Jak dlouho hraji WoW : rok a něco...
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : HCčka, naxx 10/25, UD 10/25 HM, ToC 10/25 TogC jsem ještě nebyl...
10. Link na armory : wowarmory mi nějak nešli, eq mam ToC/UD
11. Věk : 16 3/4
12. Jak často se věnujes WoWku ? : podle toho jak dlouho mám školu, ale jinak sem schopen být online 4h+ denně
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : protože už mě nebaví poslouchat a snášet macky s lmyc, namyšlený atd. Ordo satanas mi přijde jako super guilda s aktivníma hráčema (viz. Sukreto)...
14. Něco o sobě : Jsem aktivní, tolerantní, nemám rád děcka bez brainu a mámtrpělivost. Rád se s guild membrama zasměju...
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Mainspec tank, snažim se vypořádat s mizerným aggrem na warrovi a myslím, že se mi to daří. Tudíž bych byl MT/OT.
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Namísto TS mam VT, DBM, Omen samozžejmost a GS též:)
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Já ostudu neudělám, používám v dungu hlavu a poperu se sevšim co mi officer řekne.
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Tak to je jasný, že se nebudu plazit z5. Ale já sem vpoho kluk, tak myslim, že budete ze mě vpoho taky...
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: Mám addony koplý v adresáři, takže neni problém a TS doberu...