1. Jméno hlavní postavy : Maskruta 2. Jména altů : Dedmroz 3. Povolání a Level : Death Knight 80 4. Talenty : Frost 5. Profese : Mining (450) Blacksmithing (434, není problém okamžitě doskillit, kdyby to někomu vadilo) 6. Předchozí guildy : Concillium Tirisifal (dva roky) 7. Zaměření : PvE 8. Jak dlouho hraji WoW : Poprvé hráno ješte preTBC. Na Anthorii dva roky. 9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Taktiky celého naxxu, občas jsem zakládal 10. Link na armory : "Armory sa prerobi na novy datadisk." (GS 3808, Většina equipu z naxxu 10 nebo HCček) 11. Věk : 18 12. Jak často se věnujes WoWku ? : U mě je to hodně o náhodě. Když mám wow sezónu, tak kolem 5ti hodin denně 13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Věřím, že tahle guilda dokáže využít můj potenciál, v Conciliu se s příchodem GS na Anthorii strhla taková horečka, že jsem se nedostal k tankování ani naxxu 25. Vždycky se našel někdo kdo ho měl vyšší. Na moje zkušenosti a dovednosti nebyl brán zřetel a to i přesto, že jsem v guildě zastával pozici hned po Vůdci a byl jsem leader onoho raidu (Přeci jenom nemůžu celý raid pokickovat, to než bych se někam dostal...) 14. Něco o sobě : Jsem člověk, který kolem sebe potřebuje mít lidi. A to i ve wow. Takže jedna z nejdůležitějších věcí pro mě, je být ve fajn kolektivu. Nemém rád, když někdo zpochybňuje moje schopnosti. Málokdy si totiž věřím a když už si věřím, tak se radši poperu, než bych přiznal, že je moje víra nepodložená. 15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Je mi jasné, že tanků máte na každém prstu spoustu, ale stejně si myslím, že mám co nabídnout. Jsem perfekcionista a nespokojím se s výkonem jiným, než přesně podle taktik. 16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Většinu mám, problém mi pouze nastával při používání VT. Barricade na routeru nad kterým nemám kontrolu ho blokuje. Jestli je tak tomu i u TS nevim. 17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Samozřejmě 18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Samozřejmě 19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: GC znám a už ho i mám, ale jak uvádím výše: s TS mohou nastat problémy.
|