1. Jméno hlavní postavy : Archevil
2. Jména altů : zatiaľ nemám
3. Povolání a Level : Warrior 70 (momentálne)
4. Talenty : Fury
5. Profese : Blacksmithing (423) Mining (428)
6. Předchozí guildy : zatiaľ žiadna
7. Zaměření : PvE
8. Jak dlouho hraji WoW : približne 3 roky
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Ulduar, Naxx, Obsidian S. a heroic dungeony
10. Link na armory : armory momentálne nefunguje
11. Věk : 19
12. Jak často se věnujes WoWku ? : 4 - 5 hodín denne (podľa okolností)
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Hlavne kvôli kvalitným raidom a kolektívu, ktorý máte (kamarát mi Vás odporučil ako výbornú guildu
)
14. Něco o sobě : Volám sa Igor Pavlík a momentálne bývam v Komárne. Som optimista, občas možno pôsobím flegmaticky
rád si zavtipkujem, som v celku pokojný človek .D
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Myslím, že som celkom kvalitný hráč (po tých rokoch). Chcem sa zamerať na DPS, mám však dobré skúsenosti aj s tankovaním.
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) TS a ostatné vymenované addony mám, mikrofón zatiaľ nemám, ale ten sa v blízkej budúcnosti kúpi.
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Zlé chovanie u mňa nehrozí, nevyvolávam problémy.
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Áno
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: Áno, všetko pripravené