|
Fórum Panoš |
|
in-game nicky: Teonit, Telasar, Draekho, Diverzant, Despot,Asilon, Stis
|
1. Jméno hlavní postavy : TeONiT2. Povolání a Level : Warrior 80lvl3. Talenty : Fury/Prot4. Alti : Telasar: Priest 80lvl,Shadow/disco; gs proměnlivé equipuji ho (nyní 5,5pve) Draekho: DK 80lvl Frost/UH ; (5,9 pve) JWC Diverzant: Hunter 80lvl MM (5,7pve) ENG/MIN (achievment postava) Despot : Hunter 80lvl MM (5,8 pvp) LW/ skin5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : ANO 6. Profese : BS (450), JWC (450)7. Předchozí guildy : BotL, LFG legionars, ENLIGHTENMENT8. Zaměření : PVE i PVP 9. Jak dlouho hraji WoW : 2 roky a 3 měsíce -5 měsíců pauza10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : ICC –full progress TOC/TOGC- full progress Naxx, UD- mam něco progresnuteho ale ne vše.11. Popis mého PvE eq: Main spec DMG: 6057GS, ilvl 264+; druhy trinket je z ICC10 http://www.pixhost.org/show/1575/139071 ... 102751.jpg OFF spec TANK: 6058GS, ilvl 264+; bohužel mam WF štít, měl jsem z TOGC25, ale zmizel mi a GM mi ho nechtěli vrátit. http://www.pixhost.org/show/1575/139072 ... 102913.jpg Add to main and off spec: . Potřebuji vyměnit pár věcí abych měl eq podle představ ale bohužel nepadají. 12. Věk : téměř 20 let13. Jak často se věnujes WoWku ? : 2-10hodin denně xD14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : V Enli už to není co to bývalo a i přes mou snahu obnovit raidy po prázdninách to nikam nevedlo. Měl jsem 3 možnosti: skončit, Ordo, CHoL. A protože jsem přes prázdniny chodil raidy s vámi, rozhodl jsem se pro vás - Ordo Satanas. Mám rád řád a spořádanost na raidu a to my tam nechybělo. I jistý druh profesionality, který mi vyhovoval. Dále, protože mám nabitý real life tak to pro mě bude usnadnění, vždy jsem chtěl být na každém raidu, ale když jsme ICC chodili na 3x, byl to problém, včera s vámi za 4 hodky HC + normal dole.15. Něco o sobě : Jmenuji se Jakub, jsem z východních čech. Svůj volný čas trávím s přítelkyní v posilovně a na různých sportech, které dělám (např. valetudo,fotbal, florbal, basket, ETc..) pak taky chodím do práce, ale je to jen brigáda takže až mi najede vysokoškolský režim bude času habaděj..xD…na raidy jsem si vždycky našel čas, zvlášť když jsem ty raidy skladál.xD PS:Když mám říct něco o sobě tak určitě miluju sex..xD16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Jsem velmi iniciativní člověk, který se snaží zapojit do veškeré guild aktivity. Snažím se pomáhat hráčům ať už zkušenostmi nebo třeba profesemi Etc…V Enli jsem jednu dobu skladál vlastní 25tku, která dávala vše co bylo možné. Přes LFg jsem skládal bambilion úspěšných raidů. Myslím si, že mám velmi dobré předpoklady být leadrem a vést ostatní hráče. Vždy jsem se snažil přijít s dobrým nápadem jak danou situaci v guildě řešit, přijít s kritikou, ale i s konstruktivním nápadem a pomoci vedení. A v neposlední řadě přínos bude ať už DPS nebo Tank.17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat): Mám všechny požadované adony.18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Přijímám a slušné chování je mé vlastní 19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano 20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru) : Připraveno.21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší?: Ano22.Slovo autora xD: Nikde jsem neviděl kolonku dps/hps etc..jsem na to zvyklej takže Dps na sauroj 14k, ale obvykle se dps pohybuje od 11-14k dps.
|
|